Penne med tun, kapers og Taggiasca-oliven – en smagfuld pasta-ret
Udgivet:
En smagsoplevelse af tun, kapers og oliven
Vi har spist denne skønne pastaret mange gange og i mange forskellige variationer. Vi har fået fat i nogle skønne kapers fra den lille syditalienske ø Pantelleria og sammen med vores smagfulde tomater fra Solania Srl og de uovertrufne Taggiasca-oliven bliver denne ret en utrolig dejlig smagsoplevelse.
Hvis du er i tvivl om hvordan, at du koger pasta til perfektion, så vi har skrevet en guide til dig. Du kan læse den her: Sådan koger du pasta perfekt.
Gode tips, når du laver penne med tun, kapers og Taggiasca-oliven:
Du kan naturligvis skrue op og ned for mængderne af kapers, oliven og tomater, så du får den ret, du allerbedst kan lide. Vi kan godt lide at lave denne ret med 2 dåser hakkede flåede tomater, da vi foretrækker, at der er meget tomat i pastasovsen. Men retten kan sagtens laves med blot en dåse tomater.
Det er utrolig vigtigt at bruge råvarer af god kvalitet for at få det bedst mulige resultat. Det gælder naturligvis også i denne ret. Vi bruger altid en pasta af høj kvalitet, en god ekstra jomfru olivenolie og kvalitetstomater. Vi har de skønneste special-importerede tomater i vores sortiment. Derudover er det selvfølgelig også vigtigt at kapers, tun og oliven er kvalitets-produkteter. Vi bruger de berømte og meget smagfulde Taggiasca-oliven (uden sten). Du kan selvfølgelig også bruge andre oliven-sorter.
Vin-tips: Til denne smagfulde ret vil vi anbefale den skønne hvidvin Rafé, der er en frugtagtig Chardonnay med milde blomsternoter og en afbalanceret syre. De skønne dråber er lavet på vingården Cascina Gilli i Piemonte.
Er du til en lidt kraftigere vin, vil den karakterfulde rosé Langhe Rosato DOC Trabuc fra vingården La Fusina i Piemonte gå godt sammen med retten. Se vores udvalg af gode italienske rødvine her.
Buon appetito.
MINUTTER
PERSONER
OPRINDELSE
Ingredienser