Firmagaver – Italienske firmagaver

 

header_firmagaver_v3

Er du træt af altid at give de samme kedelige firmagaver? Så overrask dine medarbejdere eller kunder med vores italienske gaveæsker og giv dem en uovertruffen kulinarisk oplevelse, som de sent vil glemme. Vores lækre gaveæsker byder på håndplukkede specialiteter fra Italien af højeste kvalitet, som du ellers kun finder i Italien.

Vores firmagaver

Gavemulighederne er mange: Du kan give en trøffeloplevelse med gaveæsken, der indeholder et udvalg af eksklusive trøffel-produkter. Denne gaveæske indeholder risotto med trøffel fra Piemonte, salt med sommertrøffel, lækker trøffelpasta, og udsøgt trøffelsalsa fra Umbrien.

Du kan også give en gaveæske fyldt med de bedste kulinariske oplevelser, som Italien byder på. Gaveæsken indeholder luksus tagliatelle med æg, rustik pastasauce med basilikum, en lækker artiskok tapenade og en velsmagende risotto med Karl Johan svampe. Risottoen er lavet med de berømte Carnaroli-ris, der også kaldes risenes konge.

Hvis du mener, at folk skal lære, hvad det vil sige at spise rigtig italiensk, kan du give det italienske start-kit. Denne gaveæske indeholder den fineste økologiske ekstra jomfru olivenolie fra den italienske topproducent Marfuga, en fantastisk balsamico-eddike fra Modena, en lækker pesto fra pestoens hjemsted Ligurien og en lettere pikant tomat-salsa, der er vanedannede på tapasbordet.  

Hvis du skal give en gave til en, der elsker at lave mad, og der også sætter stor pris på kvalitet og smag, så vil vores gaveæske med olivenolie være et oplagt bud. Gaveæsken indeholder 4 ekstra jomfruolivenolier fra en over 200 år gammel familievirksomhed i Umbrien. Flere af olierne har gennem årene vundet en række priser i olivenolie-konkurrencer og fået topkarakterer i anerkendte olivenolie-guider.

Til feinschmeckeren, der har alt, kan vi foreslå den eksklusive og helt specielle balsamico-eddike Aceto Balsamico Tradizionale di Modena DOP “Extravecchio”. Denne ekstraordinære balsamico har lagret på træfade i mindst 25 år. Den er fra familievirksomheden Aggazzotti, der har fremstillet eddiker siden 1800-tallet.

Extravecchio Aceto Balsamico Tradizionale di Modena indpakket

Aceto Balsamico Tradizionale di Modena DOP “Extravecchio”

Sammensæt din egen firmagave

Ønsker du at sammensætte din egen firmagave, kan vi naturligvis også sagtens finde ud af det, uanset størrelse og indhold.

Så hvad enten du skal give firmagaver, jubilæumsgave eller sågar en bryllupsgave, vil det med garanti være en gave, der giver kulinariske oplevelser og den ægte smag af Italien.

Vi har nemlig sørget for at finde de bedste produkter på vores rejser rundt i Italien. Vi har boet 10 år i Italien og skrevet bogen “Smagen af Rom”, der er en kulinarisk guide. Vi går kun efter det bedste af det bedste, som Italien byder på.

Vi håndplukker produkterne hos familievirksomheder, der med passion, stolthed og traditioner fremstiller produkter af ypperste kvalitet. Vi har besøgt alle vores producenter og set, hvordan familierne arbejder, og hvordan specialiteterne bliver fremstillet, så vi også kan stå inde for den høje kvalitet.

Italienske firmagaver

16%
Ikke på lager

Kontakt os for et uforpligtende tilbud, eller hvis du ønsker at høre mere om gaveæskerne.

[contact-form-7 id=”4044″ title=”Kontakt formular 1″]

Hvad siger kunderne?