Grillet kylling med pancetta, pesto & tagliatelle

Vi har været i køkkenet i den lune weekend. Målet var at komponere en skøn sommerret med med lækre italienske råvarer. Perfekt til de lyse og lune sommeraftener. Resultatet får du her. Vi håber meget, at opskriften falder i din smag.

Grillet kylling med pancetta, pesto & tagliatelle – ingredienser (4 personer)

 

Sådan laver du Grillet kylling med pancetta, pesto & tagliatelle

1. Skær kyllingen halvt igennem fra den tykke side, så man putte fyldet i.

2. Put 1 stor tsk. pesto, 1 soltørret tomat og 1 skive mozzarella ind i kyllingen.

3. Pancettaen skal snøres rundt om kyllingen.

4. Kyllingen skal på grillen og grilles i cirka 7-8 min på hver side. Kan også tilberedes i ovnen ved 200 gr i ca. 20-25 min.

5. Steg asparges kort i olien, så smagen fremhæves.

6. Kog pastaen. Se her, hvordan du koger pasta på den bedste måde.

7. Tilsæt pesto, asparges, mozzarella og tomat til pastaen – og rør det let sammen.

8. Server retten på tallerkener.

Buon appetito.


Se vores øvrige opskrifter - klik her

Til risotto ai funghi anbefaler vi:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *