FRAGT 59,-

FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 799,-

LEVERINGSTID 2-3 DAGE

LEVERING MED GLS

Inspiration

21. juni 2017

Trøffelpasta med svampe og fløde

Opskrift: Trøffelpasta med svampe og fløde   Vi elsker trøfler, og her er opskriften på en af vores favorit trøffelpasta-retter. En pastaret, som tit er på […]
5. april 2017

Sightseeing i Rom

Gå ikke glip af Roms mest fascinerende seværdigheder Det italienske køkken samarbejder med Sightsmarter, der har udarbejdet spændende digitale rejseguider til Rom. Så hvis du mangler […]
28. marts 2017

Marfuga event – og historien bag – APRIL 2017

Mød en olivenbonde med ekstreme ambitioner Der skal en god dagsform til at skaffe råvarerne til en af Italiens allerfineste olivenolier. Og det har medarbejderne i […]
28. marts 2017

Olivenolieguide: Hvordan finder du den bedste ekstra jomfruolivenolie?

Den seneste olivenolie-skandale viser, at olivenoliemarkedet er broget i Danmark. Det kan være svært som forbruger at navigere i og finde ud af, hvad der er […]
25. marts 2017
Ekstra jomfruolivenolie

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Gør du?

Vi er rystede over olivenolieskandalen, der raser i Danmark i disse dage. Fødevarestyrelsen hævder, at 12 ud af 35 ekstra jomfruolivenolier, som er blevet undersøgt, er […]
24. marts 2017

Pressemeddelelse Olivenolieskandale MARTS 2017

Vi – Mette og Kenneth Rem fra firmaet „Det italienske køkken” – er rystede over den verserende skandale, hvor Fødevarestyrelsen hævder, at 12 ud af 35 […]
24. februar 2017
italienske specialiteter

Italien for feinschmeckere

  Glæden ved at slentre rundt i Roms gyder, mærke solens stråler, mens duften af pastasovs, der simrer på blusset, breder sig. Så er det tid […]
10. oktober 2016
Romersk isbar

På romersk isbar

Leder du efter en god romersk isbar? Så få romernes egne tips til byens bedste is. Vi har spurgt romere om deres favorit isbar. Deres anbefalinger […]
12. august 2016
Fare la scarpetta

Elsker du også at gøre den lille sko?

Jeg har tit gjort det. Og jeg elsker at gøre det. Nemlig at ”fare la scarpetta”.  Det er italiensk og betyder direkte oversat: at gøre den […]
1. august 2016

Pressemeddelelse Formland AUGUST 2016

Tag en bid af det ægte Italien på Formland Smagen af det autentiske Italien på Formland i Herning. Mette og Kenneth Rem fra Det italienske køkken […]
9. juni 2016

Ossobuco alla romana

Ossobuco alla romana er en skøn og velsmagende romersk kød- og simre-ret. Opskriften her er fra restaurant Hostaria Romana i centrum af Rom. Opskriften er fra vores […]
25. maj 2016

På romersk kaffebar

”Prendiamo un caffé” – lad os snuppe en kaffe. Den sætning høres tit i Rom. Og en romersk kaffebar er bestemt et besøg værd. De fleste […]
19. april 2016

Spis billigt i Rom

Få en romersk frokost for få euro Rom byder som bekendt på utallige spisesteder: Fra små rustikke familiedrevne trattoria’er og larmende pizzeriaer med neonlys i loftet […]
5. april 2016

Spaghetti alla carbonara

Spaghetti alla carbonara er en skøn typisk romersk pastaret, der ofte er på menukortet på romerske spisesteder. I vores nye kulinariske guide Smagen af Rom anbefaler […]
16. marts 2016

Romernes foretrukne fiskerestauranter

Rom byder på et hav af skønne spisesteder. I vores nye kulinariske guide Smagen af Rom fortæller 13 romere om deres favorit spisesteder. De anbefaler alt […]
10. marts 2016

Hvad er DOP og IGP?

DOP er en forkortelse for Denominazione di Origine Protetta. Beskyttede oprindelselsbetegnelser (på dansk: BOB) angiver ifølge Fødevarestyrelsens hjemmeside, at en fødevare eller et landbrugsprodukt både stammer […]
10. marts 2016

Smagen af Rom MARTS 2016

Ny guide til det kulinariske Rom Rom er en by, der året rundt vrimler med mennesker fra hele kloden, som alle skal have noget at spise. […]
8. marts 2016

Sådan koger du pasta

Hvor svært kan det egentligt være at koge pasta? Og så alligevel… Kender du det: Det klistrer? Pastaen er blevet alt for blød? Eller er alt […]