Er du træt af altid at give de samme kedelige gaver op mod jul? Så overrask din familie, dine medarbejdere eller dine kunder med vores italienske gaveæsker – og giv dem en uovertruffen kulinarisk oplevelse, som de sent vil glemme. Vores lækre gaveæsker byder på håndplukkede specialiteter fra Italien af højeste kvalitet, som du ellers kun finder i Italien.

Vores gaveæsker & gavekurve

Gavemulighederne er mange: Du kan give en eksklusiv olivenoplevelse med gavekurven, der indeholder 9 forskellige jomfruolivenolier fra en over 200 år gammel familievirksomhed i Umbrien. Der er taleAceto Balsamico Tradizionale de Modena Affinato æske om olivenolier fra allerøverste hylde. Flere af olierne har gennem årene vundet en række priser i olivenolie-konkurrencer og fået topkarakterer i anerkendte olivenolie-guider.

Du kan også give en gavekurv fyldt med nogle af de bedste kulinariske oplevelser, som Italien byder på. Gaveæsken indeholder luksus tagliatelle med æg, rustik pastasauce med basilikum, en lækker artiskok tapenade og en velsmagende risotto med Karl Johan svampe. Risottoen er lavet med de berømte Carnaroli-ris, der også kaldes risenes konge.. Denne gaveæske indeholder den fineste økologiske ekstra jomfru olivenolie fra den italienske topproducent Marfuga, en fantastisk balsamico-eddike fra Modena, en lækker pesto fra pestoens hjemsted Ligurien og en lettere pikant tomat-salsa, der er vanedannede på tapasbordet.  

Hvis du vil give en gave til en, der bare ikke kan få nok af trøffelprodukter, så er vores trøffel-gavekurv det helt rigtige valg. Kurven indeholder to poser stringozzi pasta med trøffel, en olivenolie med hvid trøffel, en olivenolie med sort trøffel, trøffelsmør, sommertrøffel i skiver samt trøffelcreme med parmesan. Det er bare mums.

Til feinschmeckeren, der har alt, foreslår vi den eksklusive og helt specielle balsamico-eddike Aceto Balsamico Tradizionale di Modena DOP “Extravecchio”. Denne ekstraordinære balsamico har lagret på træfade i mindst 25 år. Den er fra familievirksomheden Aggazzotti, der har fremstillet eddiker siden 1800-tallet.

[/row]
40%
43%
NYHED
6%

Sammensæt din egen julegave

Ønsker du at sammensætte din egen gave, kan vi naturligvis også sagtens finde ud af det, uanset størrelse, antal og indhold.

Vi håndplukker produkterne hos familievirksomheder, der med passion, stolthed og traditioner fremstiller produkter af ypperste kvalitet. Vi har besøgt alle vores producenter og set, hvordan familierne arbejder, og hvordan specialiteterne bliver fremstillet, så vi også kan stå inde for den høje kvalitet.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud, eller hvis du ønsker at høre mere om gaveæskerne. Skriv en mail til kontakt@detitalienskekoekken.dk eller ring til os på 6051 8246 mandag & onsdag kl. 9-12.

Hvad siger kunderne?