Lasagne med laks & spinat

Lakselasagne med spinat er en virkelig velsmagende ret, som måske ikke er klassisk italienk. Men den er et hit selv for dem, der normalt ikke er så meget for fisk.  Som sædvanlig med alt madlavning er kvaliteten af råvarerne afgørende – og det gælder ikke mindst italienske retter, der oftest er ganske enkle og med få ingredienser. Denne ret er absolut ingen undtagelse.

 

Lasagne med laks & spinat (4 personer)

Sådan laver du Lasagne med laks & spinat

  1. Sautér løg og hvidløg i olivenolien
  2. Tilsæt spinaten og varm den godt igennem.
  3. Tilsæt muskatnød, salt, peber og mascarpone og rør det godt sammen
  4. Varm hakkede tomater, fløde og oregano op i en anden gryde og lad det simre 5 minutter.
  5. Fjern skindet på laksen og skær den skiver
  6. Smør et ovnfast fad med olivenolie –  og læg skiftevis spinat, tomatsauce, laks og pastaplader i fadet
  7. Bag lasagnen ca. 25 minutter ved 200 grader varmluft

 

Du kan som en lækker prik over i’et servere vores populære foccacia til.

Buon appetito.

 

Se vores øvrige opskrifter - klik her

Til lasagne med laks og spinat anbefaler vi:

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *