Fri fragt ved køb over 499 kr Man - Fre 09-12: (+45) 60 51 82 46
 Vi pakker i dag - bestil inden: 
074800s
 
Logo
Cart
Cart
Min kurv0,00 kr. 
Empty cart Ingen varer i kurven

Lady & Vagabondens spaghetti med kødboller

Lady & Vagabondens spaghetti med kødboller

Spaghetti med kødboller og romantik fra Disney

Er du klar med den rødternede dug, italiensk sommervarme og violinsang med to lys på et bord? Kom så, sommer!

Her er vores opskrift på den legendariske spaghetti med kødboller. Som alle andre italienske opskrifter, er det råvarerne, der er altafgørende for den sublime oplevelse. Du kommer langt med en god olivenolie og en smagfuld balsamico. Husk, at vi har langt det meste, som gør at du med denne ret kan drømme dig ned under sydlige himmelstrøg. Vejret er vi dog ikke herre over.

Et godt tip fra køkkenet: noget der virkelige kan højne din ret er at bruge tomater af rigtig god kvalitet. Vi har blandt andet de fantastiske San Marzano tomater i vores sortiment.

40
Minutter
4
Personer
Abruzzo
Oprindelse

Ingredienser

  • 500 g. spaghetti kogt al dente.
  • 1 løg – finthakket
  • 2 fed hvidløg – finthakket
  • 1/2 tsk chili
  • 2 tsk oregano
  • 2 dåser flåede tomater. Vi anbefaler vores lækre flåede tomater fra den italienske top producent Solania Srl
  • 1 håndfuld frisk basilikum – grofthakket
  • 1 spsk balsamico. Her kan du med fordel bruge vores lækre balsamico fra familievirksomheden Guerzoni nær Modena i Emilia Romagn
  • Salt/peber
  • 2 spsk Olivenolie. Vi anbefaler vores klassiske olivenolie fra topproducenten Marfuga
  • 500 gr hakket oksekød
  • 1 1/2 tsk salt
  • 1 æg
  • 1 løg – fintrevet/finthakket
  • 1 fed hvidløg – fintrevet/finthakket
  • 1 dl rasp
  • 75 gr friskreven parmesanost
  • 1 Kvist rosmarin – finthakket
  • 1 håndfuld basilikum – grofthakket
  • Peber
  • Olivenolie til at stege i

Brug for ingredienser?

Se flere

Fremgangsmetode

Sauce

  • Hæld 2 spsk olivenolie i en gryde. Sauter løg og hvidløg.
  • Tilsæt oregano, chili og dåsetomater
  • Kog op og lad saucen simre under låg i en time gerne to
  • Tilsæt balsamico, basilikum. Smag til med salt og peber.

Kødboller

  • Mens tomatsaucen simrer, laves kødbollerne
  • Tilsæt salt, og rør farsen sej
  • Tilsæt de øvrige ingredienser og rør farsen ensartet
  • Lad den hvile 1/2 time
  • Form farsen til kødboller
  • Steg dem brune i olivenolie på en dyb pande
  • Tilsæt tomatsaucen
  • Lad det simre
  • Smag til med salt og peber
  • Anret pasta med kødboller og tomatsauce. Pynt med frisk basilikum og friskreven parmesanost
YouTube's thumbnail image for the video.
ti-star-trustpilot-fti-star-trustpilot-fti-star-trustpilot-fti-star-trustpilot-fti-star-trustpilot-h
FREMRAGENDE
På basis af 37 bedømmelser