Fri fragt ved køb over 499 kr Man - Fre 09-12: (+45) 60 51 82 46
 Vi pakker i dag - bestil inden: 
091825s
 
Logo
Cart
Cart
Min kurv0,00 kr. 
Empty cart Ingen varer i kurven

Pappardelle med artiskokker og soltørrede tomater

Pappardelle med artiskokker og soltørrede tomater

En fantastisk sommer favorit

Denne opskrift er en af de helt store favoritter hos min familie - og i øvrigt også når jeg er ude på diverse stande i Danmark med Det Italienske Køkken. Retten dufter bare af sol og sommer - og som de fleste andre italienske retter, er den forholdvis simpel og hurtig at lave.

Som sædvanligt er “hemmeligheden” bag simple opskrifter som disse, valget af gode råvarer. Heldigvis er du kun få klik fra at kunne bestille ingredienser fra allerøverste hylde her på Det Italienske Køkken.

NYHED!
Pasta Smagekasse

Få en fantastisk smagsoplevelse - hele 6
forskellige pasta
med forskellige smage

test
6 SLAGS PASTA!
25
Minutter
4
Personer
Toscana
Oprindelse

Ingredienser

Brug for ingredienser?

Se flere

Fremgangsmetode

Sådan gør du

  • Skær artiskokkerne i små mundrette bider, og hak hvidløget fint.
  • Rist artiskokker og hvidløg i rigeligt olivenolie ved lav varme på en pande. Det er vigtigt med den lave varme, da hvidløget ellers risikerer at branke. Tilsæt lidt tørret chili og basilikum efter et par minutter, og lad det hele stege videre i ca. 10 minutter.
  • Skær de soltørrede tomater i strimler, og tilsæt dem til blandingen. Rør lidt rundt, og sluk herefter for varmen.
  • Kog pastaen al dente. Se her, hvordan du koger pasta helt perfekt.
  • Hæld vandet fra pastaen, og bland den sammen med blandingen fra panden. Tag endelig en del af olivenolien fra panden (eller de hele) med over.
  • Rist nu pinjekernerne let, ved lav varme på panden uden at tilføje olie.
  • Servér retten med det samme med revet parmesan og ristede pinjekerner.
ti-star-trustpilot-fti-star-trustpilot-fti-star-trustpilot-fti-star-trustpilot-fti-star-trustpilot-h
FREMRAGENDE
På basis af 60 bedømmelser