
Klassiker med masser af smag
Pasta med svampe er endnu en italiensk hverdags-klassiker – superenkel mad med masser af smag. Du kan tilsætte lige præcis de svampe du har lyst til. Men er det efterår - og sæson for kantareller - så bør du tilsætte lidt af denne fantastiske svamp, som har masser af aromatisk smag af nødder.
I denne opskrift kombinerer jeg champignons og kantareller - men østershatte er også fantastiske. Svampe kræver meget kort tilberedningstid, og derfor er retten virkelig velegnet til et hurtigt hjemmelavet måltid i en travl hverdag.
Som altid med fortrinlig italiensk mad, er det de gode råvarer, der er fundamentet - og heldigvis er du kun få klik væk fra dem her i det Italienske Køkken.
NYHED!
Pasta Smagekasse
Få en fantastisk smagsoplevelse - hele 6
forskellige pasta med forskellige smage

Ingredienser
- 500g pasta - vi anbefaler vores økologiske stringozzi-pasta
- Olivenolie - vi anbefaler Marfuga klassisk
- Balsamico - vi anbefaler Aceto Balsamico di Modena IGP Rame
- 400g champignoner
- 100g kantareller
- Et par stilke frisk timian
- 1 løg, finthakket
- 2 fed hvidløg, finthakket
- 1 dl piskefløde
- 100g Parmaggiano Reggiano, friskrevet
- salt
- sort peber, friskkværnet
Spar 25% - lige nu på råvarer til opskriften
Fremgangsmetode
Sådan gør du
- Kog pastaen al dente. Se her, hvordan du koger pasta perfekt
- Sauter løgene i rigeligt olivenolie et par minutter
- Tilsæt svampe og timiankviste og svits svampene ved høj varme. Husk at røre flittigt rundt undervejs.
- Skru ned for varmen og tilsæt hvidløg.
- Lad det simre et par minutter og tilsæt så fløde, salt og peber
- Servér pastaen med svampeblandingen på toppen
- Dryp lidt balsamico på toppen - og drys rigeligt Parmaggiano Reggiano henover.