Fri fragt ved køb over 499 kr Man - Fre 09-12: (+45) 60 51 82 46
 Vi pakker i dag - bestil inden: 
093301s
 
Logo
Cart
Cart
Min kurv0,00 kr. 
Empty cart Ingen varer i kurven

Pasta ai funghi - en italiensk hverdags-klassiker

Pasta ai funghi - en italiensk hverdags-klassiker

Klassiker med masser af smag

Pasta med svampe er endnu en italiensk hverdags-klassiker – superenkel mad med masser af smag. Du kan tilsætte lige præcis de svampe du har lyst til. Men er det efterår - og sæson for kantareller - så bør du tilsætte lidt af denne fantastiske svamp, som har masser af aromatisk smag af nødder.

I denne opskrift kombinerer jeg champignons og kantareller - men østershatte er også fantastiske. Svampe kræver meget kort tilberedningstid, og derfor er retten virkelig velegnet til et hurtigt hjemmelavet måltid i en travl hverdag.

Som altid med fortrinlig italiensk mad, er det de gode råvarer, der er fundamentet - og heldigvis er du kun få klik væk fra dem her i det Italienske Køkken.

NYHED!
Pasta Smagekasse

Få en fantastisk smagsoplevelse - hele 6
forskellige pasta
med forskellige smage

test
6 SLAGS PASTA!
25
Minutter
4
Personer
Marche
Oprindelse

Ingredienser

Spar 25% - lige nu på råvarer til opskriften

Tilbud gælder i begrænset periode

Se flere

Fremgangsmetode

Sådan gør du

  • Kog pastaen al dente. Se her, hvordan du koger pasta perfekt
  • Sauter løgene i rigeligt olivenolie et par minutter
  • Tilsæt svampe og timiankviste og svits svampene ved høj varme. Husk at røre flittigt rundt undervejs.
  • Skru ned for varmen og tilsæt hvidløg.
  • Lad det simre et par minutter og tilsæt så fløde, salt og peber
  • Servér pastaen med svampeblandingen på toppen
  • Dryp lidt balsamico på toppen - og drys rigeligt Parmaggiano Reggiano henover.
ti-star-trustpilot-fti-star-trustpilot-fti-star-trustpilot-fti-star-trustpilot-fti-star-trustpilot-f
FREMRAGENDE
På basis af 85 bedømmelser