
Syrligt og cremet tilbehør
Denne nemme ret må siges at være tilbehør i verdensklasse - især hvis du severer fisk som hovedret. Den afstemte syrlige smag kombineret med den smagfulde basilikum gør denne ret genial som ledsager til fx. grillet laks. Og olie, smør og parmagiano Reggiana passer jo perfekt i al italiensk madlavning.
Retten er lynhurtigt lavet, men hvis du vil lave den endnu hurtigere og med endnu færre ingredienser, så brug vores stringozzi med citron. Vi garanterer dig, at retten på denne måde bliver mindst lige så lækker (flere af vores medlemmer siger faktisk, at den bliver endnu lækrere).
NYHED!
Pasta Smagekasse
Få en fantastisk smagsoplevelse - hele 6
forskellige pasta med forskellige smage

6 SLAGS PASTA!
15
Minutter4
PersonerSicilien
OprindelseIngredienser
- 400 g stringozzi-pasta - vi anbefaler vores variant med citron
- 1 økologisk citron. Både revet skræl og saften skal bruges
- Mindst 1.5 deciliter Parmaggiano Reggiano - gerne meget mere
- 1 deciliter olivenolie - vi anbefaler Marfugas klassiske olivenolie
- 2 teskefulde smør
- Salt og peber
- Masser af frisk basilikum
Fremgangsmetode
Sådan gør du
- Kog pastaen al dente i en gryde med rigeligt letsaltet vand. Se her, hvordan du koger pasta perfekt
- Bland alle ingredienserne i en skål og vend den kogte pasta rundt i blandingen
- Serveres som tilbehør. Passer rigtigt godt til eks. fisk
- Buon Appetito!