Fri fragt ved køb over 499 kr Man - Fre 09-12: (+45) 60 51 82 46
 Vi pakker i dag - bestil inden: 
093301s
 
Logo
Cart
Cart
Min kurv0,00 kr. 
Empty cart Ingen varer i kurven

Pasta med citron og frisk basilikum - enkelt og lækkert tilbehør

Pasta med citron og frisk basilikum - enkelt og lækkert tilbehør

Syrligt og cremet tilbehør

Denne nemme ret må siges at være tilbehør i verdensklasse - især hvis du severer fisk som hovedret. Den afstemte syrlige smag kombineret med den smagfulde basilikum gør denne ret genial som ledsager til fx. grillet laks. Og olie, smør og parmagiano Reggiana passer jo perfekt i al italiensk madlavning.

Retten er lynhurtigt lavet, men hvis du vil lave den endnu hurtigere og med endnu færre ingredienser, så brug vores stringozzi med citron. Vi garanterer dig, at retten på denne måde bliver mindst lige så lækker (flere af vores medlemmer siger faktisk, at den bliver endnu lækrere).

NYHED!
Pasta Smagekasse

Få en fantastisk smagsoplevelse - hele 6
forskellige pasta
med forskellige smage

smagekasse
6 SLAGS PASTA!
15
Minutter
4
Personer
Sicilien
Oprindelse

Ingredienser

  • 400 g stringozzi-pasta - vi anbefaler vores variant med citron
  • 1 økologisk citron. Både revet skræl og saften skal bruges
  • Mindst 1.5 deciliter Parmaggiano Reggiano - gerne meget mere
  • 1 deciliter olivenolie - vi anbefaler Marfugas klassiske olivenolie
  • 2 teskefulde smør
  • Salt og peber
  • Masser af frisk basilikum

Brug for ingredienser?

Se flere

Fremgangsmetode

Sådan gør du

  • Kog pastaen al dente i en gryde med rigeligt letsaltet vand. Se her, hvordan du koger pasta perfekt
  • Bland alle ingredienserne i en skål og vend den kogte pasta rundt i blandingen
  • Serveres som tilbehør. Passer rigtigt godt til eks. fisk
  • Buon Appetito!
ti-star-trustpilot-fti-star-trustpilot-fti-star-trustpilot-fti-star-trustpilot-fti-star-trustpilot-f
FREMRAGENDE
På basis af 85 bedømmelser