Fri fragt ved køb over 499 kr Man - Fre 09-12: (+45) 60 51 82 46
 Vi pakker i dag - bestil inden: 
093301s
 
Logo
Cart
Cart
Min kurv0,00 kr. 
Empty cart Ingen varer i kurven

Penne Pasta med Tomat og Basilikum - let & aromatisk

Penne Pasta med Tomat og Basilikum - let & aromatisk

En smagsoplevelse med Penne, Tomater, Basilikum og Ost

Penne pasta er en type af italiensk pasta, der består af rørformede pasta med spidserne afskåret. Pastaen er ofte lavet af durumhvedemel og vand, og kan findes i mange forskellige størrelser. Pastatypen blev opkaldt efter den italienske by af samme navn, da det var her, at pastaen først blev lavet. Penne pasta er siden blevet særligt populær i USA men også i mange andre lande over hele verden. Som altid anbefaler vi, at du anvender en kvalitetspasta for det bedste resultat. Her på Det Italienske Køkken har vi en fantastisk penne pasta fra familien Fratini, som slet ikke kan sammenlignes med dén, som du finder i supermarkederne.

Penne pasta med friske cherrytomater og basilikum er utrolig let at lave. Denne opskrift er en hyldest til de enkle og smagfulde ingredienser, der er i sæson i Italien. Tomaterne og basilikum er kombineret med en basilikumolie, som fremhæver en frisk smag. Brug godt med parmesan i opskriften og server eventuelt med et let glas hvidvin.

NYHED!
Pasta Smagekasse

Få en fantastisk smagsoplevelse - hele 6
forskellige pasta
med forskellige smage

test
6 SLAGS PASTA!
20
Minutter
4
Personer
Penne
Oprindelse

Ingredienser

Mangler du ingredienser?

Se flere

Fremgangsmetode

Sådan gør du

  • Bring en stor gryde med vand i kog ved høj varme. Kog pastaen i kogende vand, indtil de er færdigkogte. Gerne fast til bid, cirka 10 minutter. Dræn og sæt til side. Læs evt. vores guide til at koge pasta perfekt her.
  • Opvarm begge olier i en stor stegepande ved medium-høj varme. Tilsæt hvidløg og kog indtil hvidløgene er helt bløde, 1 til 2 minutter. Tilsæt tomater, reducer varmen til medium og lad det simre i 10 minutter.
  • Rør mozzarella og parmesanost i. Når osten begynder at smelte, blandes kogt penne pasta i. Smag til med frisk basilikum.
  • Nu kan denne lette gourmet ret serveres! Buon Appetito!
ti-star-trustpilot-fti-star-trustpilot-fti-star-trustpilot-fti-star-trustpilot-fti-star-trustpilot-f
FREMRAGENDE
På basis af 85 bedømmelser