Fri fragt ved køb over 499 kr Man - Fre 09-12: (+45) 60 51 82 46
 Vi pakker i dag - bestil inden: 
093300s
 
Logo
Cart
Cart
Min kurv0,00 kr. 
Empty cart Ingen varer i kurven

Risotto med græskar og markchampignon

Risotto med græskar og markchampignon

Risotto med græskar og markchampignon

Det er efterår - og det har netop være halloween. Det betyder også, at mange af jer har græskar i alverdens afskygningerne liggende. Så stop madspild! Jeg har komponeret denne opskrift, hvor den helt centrale del er hokkaido-græskaret. Det minder i sin smag og konsistens meget om sødekartofler - og så er det lige så sundt. Du kan dog sagtens bytte hokkaido-græskaret ud med en anden variant, hvis det er det du har på lager.

Retten er supernem at lave. Men husk, at hvis det skal være endnu nemmere for dig at få en lækker rissotto på bordet, så har vi en masse færdigmixede varianter.

30
Minutter
4
Personer
Lombardia
Oprindelse

Ingredienser

Brug for ingredienser?

Se flere

Fremgangsmetode

Sådan gør du

  • Hak hvidløg og løg fint.
  • Halver græskaret, fjerne kernerne og skralden og skær det i små stykker
  • Svits hvidløg og løg i en gryde med olivenolie – og tilsæt efter et par minutter også græskar og risene
  • Tilsæt hvidvinen og lad blandingen optage alt vinen
  • Tilsæt langsomt bouillion under omrøring - ca. 1. dl. ad gangen, som skal absorberes af risblandingen.
  • Rens champignon og skær i skiver. Sæt champignon til side. Kog 8,5 dl. vand og opløs bouillonterning i vandet.
  • Svits champignonen på en pande med olie – og tilsæt dem herefter til rissottoen.
  • Riv osten i rigelige mængder og tilsæt den risottoen.
  • Smag til med salt og peber inden servering
ti-star-trustpilot-fti-star-trustpilot-fti-star-trustpilot-fti-star-trustpilot-fti-star-trustpilot-f
FREMRAGENDE
På basis af 85 bedømmelser