Fri fragt ved køb over 499 kr Man - Fre 09-12: (+45) 60 51 82 46
 Vi pakker i dag - bestil inden: 
093300s
 
Logo
Cart
Cart
Min kurv0,00 kr. 
Empty cart Ingen varer i kurven

Saltimbocca alla romana med tagliatelle

Saltimbocca alla romana med tagliatelle

Kalv & Parmaskinke

Alle veje fører som bekendt til Rom. Og det gælder åbenbart også opskrifterne i Det Italienske Køkken - for denne gang har vi kastet os over en klassisk romersk ret, nemlig skiver af kalv stegt med parmaskinke og salvie. Mums.

Direkte oversat betyder saltimbocca på dansk: “Springer i munden”. Og det kan jeg lige love for, at denne ret gør. Der er virkelig tale om et smags-bombardement, som folder sig ud på imponerende vis - trods den egentligt relativt enkle opskrift. Som altid, er kvaliteten af råvarerne afgørende. Heldigvis kan du finde mange af ingredienserne her i Det Italienske Køkken - bare få klik væk fra denne opskrift.

NYHED!
Pasta Smagekasse

Få en fantastisk smagsoplevelse - hele 6
forskellige pasta
med forskellige smage

test
6 SLAGS PASTA!
40
Minutter
4
Personer
Rom
Oprindelse

Ingredienser

Mangler du ingredienser?

Se flere

Fremgangsmetode

Sådan gør du

  • Bank kalvekødet fladt
  • Læg 1 skive Parmaskinke på hvert stykke sammen med 2-3 salvieblade og fold det hele sammen til en flad pakke
  • Krydr pakkerne med salt og peber og steg dem gyldne rigeligt olivenolie. Salvie kommer virkelig til sin ret når det får godt med olie
  • Hæld cherrytomaterne i en gryde sammen med bouillon og balsamico - og lad det hele koge lidt ind. Smag det til med salt og peber
  • Anret pasta med sauce på tallerkener og placér 3 kødpakker på hver tallerken
ti-star-trustpilot-fti-star-trustpilot-fti-star-trustpilot-fti-star-trustpilot-fti-star-trustpilot-f
FREMRAGENDE
På basis af 85 bedømmelser