Spaghetti med rejer og cherrytomater

Spaghetti med rejer og cherrytomater

Udgivet:

Norden møder Italien

Ferien nærmer sig sin afslutning, og de mange daglige gøremål i en travl hverdag er ved at banke på døren igen. Det kalder på nem og enkel mad, som kan laves på ganske kort tid.

Jeg har derfor leget lidt med en af mine yndlings-”Norden møder Italien”-retter, nemlig spaghetti med jomfruhummerhaler. Retten er fantastisk lækker, men noget besværlig, da skallen skal pilles fra alle halerne. I den her version har jeg derfor skiftet jomfruhummeren ud med rejer. Resultatet er næsten lige så godt, og i hvert fald en hel del nemmere. 15 minutter er alt du skal bruge. Så står maden på bordet. Buon Appetito.

Clock Icon 15

MINUTTER

Person Icon 4

PERSONER

Italian Flag Icon Palermo

OPRINDELSE

Ingredienser

500 g. spaghetti. Vi anbefaler vores lækre spaghetti fra Pasta Fratini

1 frisk rød chili

4 fed hvidløg

Olivenolie - vi anbefaler økologisk klassisk olivenolie fra Marfuga

200 g. champignon

2 dåser cherrytomater - vi anbefaler cherrytomater fra Solania SRL

1 dl piskefløde

300 g. rejer

Fremgangsmetode

1. Kog spaghettien i letsaltet vand. Se her, hvordan du koger pasta perfekt

2. Skær svampene i skiver og rist dem på en tør pande til de er gyldne

3. Tilsæt olivenolie, hakket chili og hakket hvidløg og lad det stege et par minutter ved medium varme

4. Tilsæt fløde og cherrytomater og lad retten simre i 5 minutter. Smag til med salt og peber

5. Vend spaghetti og rejer i sovsen - og servér med det samme