Rom

Sightseeing i Rom

Gå ikke glip af Roms mest fascinerende seværdigheder

Det italienske køkken samarbejder med Sightsmarter, der har udarbejdet spændende digitale rejseguider til Rom. Så hvis du mangler inspiration til din sightseeing i Rom, så får du her en række udvalgte seværdigheder samlet i en pakke på 8 guider – mere end 56 seværdigheder! Det er en skøn blanding af de største must-sees seværdigheder og anekdoter over fascinerende piazza’er og kvarterer til fantastiske kirker og museer. Her er underholdning til mange timers sightseeing. Køb guiderne her: http://www.sightsmarter.dk/produkt/rom-alle-8-byguider-samlet-i-en-pakke/

Derudover findes der også 3 temaguider til Rom. Hvis du fx er fan af Dan Browns Engle og dæmoner, så lad dig opsluge og blive ført rundt i Rom af en guide, der går i dybden med bogen. http://www.sightsmarter.dk/rejseguider-til-rom/ (scroll ned i bunden)

Leder du efter de mest unikke seværdigheder?

Kunne du tænke dig at blive guidet rundt til de mest unikke seværdigheder, så lad Sightsmarter ved Helene Hjortlund, føre dig rundt. Måske du allerede har besøgt Rom en eller flere gange, eller måske er det din første gang. ”Uanset hvor velbevandret du er i Rom, så indeholder mine guider noget for alle. Der er både byguide 1, der indeholder de 7 største must-sees seværdigheder, men derudover syv guider mere, der fører dig rundt i geografiske områder i Rom og fortæller de mest interessante historier”.

Digitale guider – både i lyd og på papir

Guiderne kommer både i lyd i mp3-format, så du kan have guiden i ørene, måske dele høretelefonerne med din kæreste eller ægtefælle, når I står foran en seværdighed. Eller du kan printe guiden og have den med i hånden, da du også modtager den i pdf-format.

Kunne du tænke dig at høre endnu mere om Rom, så holder Helene Hjortlund også foredrag. Du kan se mere på www.sightsmarter.dk/foredrag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *