
I Det italienske køkken vil vi gerne gøre det så nemt for dig som overhovedet muligt at handle italienske specialiteter af ypperste kvalitet. Derfor har vi lavet dette brugervenlige sitemap til dig, som består af en dybdegående gennemgang af det vigtigste materiale på vores webshop. Her finder du en kort beskrivelse samt links til vores produktkategorier, produkter, blogindlæg, opskrifter, informations-sider.
Produkter
- Bella Di Cerignola – store grønne oliven (Spicy)
- Bella Di Cerignola – store grønne oliven
- Sassente Marfuga - NYHED!
- Experience Marfuga - NYHED!
- "3 drops" Balsamico Di Modena - 250 ml
- Vivace "Prestigio" Balsamico Di Modena - 250 ml
- Maestoso "Prestigio" Balsamico Di Modena - 250 ml
- IGP Balsamico "Trifonale"
- Note di Legno – intens IGP Balsamico-condiment Supremo
- Note di Tartufi – IGP Balsamico-condiment med trøffel
- Note di Arancia – Orange condiment lavet af 100% appelsin
- Gavekurv med lækre italienske olivenolier
- Ekstra jomfru olivenolie med basilikum
- Siciliana pastasauce
- Det Italienske Køkkens egen økologiske Classic Espresso - 1 kg. hele bønner
- Det Italienske Køkkens egen økologiske/Fairtrade Lungo - 1 kg. hele bønner
- Terreno Asofia Chianti Classico DOCG 2015
- Terreno Chianto Classico Riserva Sillano DOCG 2017
- Økologiske artiskokker i jomfruolivenolie
- Terreno Momento Super Tuscan IGT 2015
- Bergdano Barolo Sarmassa 2013
- Vegansk Pesto Ligure med Basilikum Genovese DOP
- Tunfilet i olivenolie - 300 g.
- Det Italienske Køkkens egen økologiske Ristretto - 1 kg. hele bønner
- Decaf - 10 stk. økologisk kaffe i bionedbrydelige kapsler
- Pesto Ligure med Basilikum Genovese DOP - 1 kg
- Udstenede Taggiasca-oliven fra Ligurien - Spicy
- Ristretto - 10 stk. økologisk kaffe i bionedbrydelige kapsler
- Lungo - 10 stk. økologisk kaffe i bionedbrydelige kapsler
- Sommertrøffel i skiver
- Trøffelsmør
- Grillede artiskokker
- Vialone Nano Semifino Riso
- Ristede hasselnødder Piemonte IGP
- Gaveæske med italiensk start-kit
- Gaveæske med kulinariske oplevelser
- Risotto med græskar
- Risotto med rosmarin
- Tagliatelle fuldkornspasta med æg fra Umbrien
- Pikant krydderi-blanding
- Penne fra Umbrien
- Suppepasta fra Umbrien
- Stringozzi pasta med chili fra Umbrien
- Udstenede Taggiasca-oliven fra Ligurien
- Pesto Rosso med Basilikum Genovese DOP
- Datterino-tomater
- San Marzano-tomater DOP
- Cherrytomater
- Tomatpuré på glas - Passata di Pomodoro
- Økologisk Stringozzi pasta fra Umbrien
- Spaghetti fra Umbrien
- Økologisk og biodynamisk Balsamico Di Modena- syrlig smag
- Økologisk og biodynamisk hvid eddike - sødlig smag
- Ekstra jomfru olivenolie DOP Umbria Riserva
- Pastasauce med chili "Arrabbiata"
- Napolitana traditionel pastasauce
- Økologisk pastasauce med chili "Arrabbiata"
- Økologisk pastasauce med basilikum
- Pastasauce med basilikum
- Økologisk traditionel pastasauce
- Pesto Ligure med Basilikum Genovese DOP
- Stringozzi pasta med citron fra Umbrien
- Stringozzi pasta med spelt fra Umbrien
- Ekstra jomfru olivenolie DOP Umbria
- Marfuga ekstra jomfru olivenolie klassisk
- Økologisk ekstra jomfru olivenolie Trace Bio
- Trøffelcreme med parmasan og hvid trøffel
- Salt med sommertrøffel fra Umbrien
- Honning med sommertrøffel
- Lasagneplader med æg fra Umbrien
- Årets allerførste høst 2021 - Ekstra jomfru olivenolie Novello
- Soltørrede tomater i ekstra jomfruolivenolie
- Udsøgt sort oliven-tapenade fra Umbrien
- Aceto Balsamico Tradizionale di Modena DOP "Affinato"
- Gaveæske med trøffel-specialiteter
- Aceto Balsamico di Modena IGP Verde - syrlig smag
- Aceto Balsamico di Modena IGP Oro - sød smag
- Ekstra jomfru olivenolie med chili
- Ekstra jomfru olivenolie med citron
- Ekstra jomfru olivenolie med rosmarin
- Pappardelle pasta med æg fra Umbrien
- Tagliatelle pasta med æg fra Umbrien
- Stringozzi pasta fra Umbrien
- Stringozzi pasta med trøffel fra Umbrien
- Ekstra jomfru olivenolie L’affiorante
- Eksklusiv trøffelsalsa fra Umbrien
- Ekstra jomfru olivenolie med sort trøffel
- Aceto Balsamico Tradizionale di Modena DOP “Extravecchio”
- Ekstra jomfru olivenolie med hvid trøffel
- Gaveæske med ekstra jomfru olivenolier
Blog indlæg
- DOP Umbria Riserva vinder guldmedalje foran 251 konkurrenter
- Elsker du også at gøre den lille sko?
- Hvad er DOP og IGP?
- Milano Marittima - en italiensk strandferie
- Nyhed: Lækre ferieboliger i Italien
- Hvordan finder du den bedste ekstra jomfru olivenolie?
- Riso Margherita - på besøg hos risenes konge på Po-sletten
- På kaffebar i Rom - og de uskrevne kafferegler
- Piemonte guide – en kulinarisk rundrejse i den smukke norditalienske region
- Sådan koger du pasta perfekt
- Spisesteder i Rom – gå i romernes kulinariske fodspor
- Syditaliens røde guld: Vi har besøgt Fratelli D’Acunzi
- Venedig – et fascinerende bekendtskab
- Cilento-kysten – Syditaliens ukendte perle
Opskrifter
- Bruschetta opskrifter – klassisk italiensk antipasti
- Cacio e Pepe – spaghetti med Pecorino Romano og sort peber
- Coda alla vaccinara – Oksehaler på romersk manér
- Foccacia med oregano & tomat – en lækker variant fra Puglia
- Grillede grøntsager med marinade - en italiensk klassiker
- Grillet kylling med pancetta, pesto & tagliatelle
- Hjemmelavet lasagne - en klassisk italiensk opskrift
- Hjemmelavet pizza – kartoffelpizza med rosmarin
- Hummus – hjemmelavet opskrift a la Det italienske køkken
- Lady & Vagabondens spaghetti med kødboller
- Langtidsbagte tomater – en smagfuld og intens delikatesse
- Lasagne med laks & spinat
- Melanzane alla Parmigiana – en vegetarisk klassiker
- Ossobuco alla romana
- Pasta arrabbiata – lækker italiensk opskrift
- Pastasalat med grønt, tun og feta
- Penne med tun, kapers og Taggiasca-oliven – en smagfuld pasta-ret
- Pizza Margherita – den enkle og smagfulde italienske klassiker
- Pizza marinara – smagfuld pizza opskrift
- Pizza med pesto, parma & ruccola
- Ægte napolitansk pizzadej
- Risotto Ai Funghi
- Risotto med rejer og ærter – en dejlig klassiker
- Rødkålssalat med appelsin og hasselnødder
- Scaloppine al limone – en italiensk klassiker
- Tagliatelle med blåmuslinger
- Tagliatelle med salsicciapølse
- Tomatsalat med mozzarella – smagfuld caprese opskrift
- Tomatsuppe med pasta – skøn italiensk opskrift
- Vitello Tonnato – en klassiker
- Spaghetti bolognese – opskrift på den berømte pastaret
- Ovnbagte løg i balsamico – tilbehør i verdensklasse
- Pasta alla puttanesca
- Lasagnette med Penne og Datterino-tomater
- Pasta Alfredo med Tagliatelle og Parmaggiano Reggiano
- Focaccia opskrift – en skøn italiensk brød klassiker
- Spaghetti all’amatriciana – en ægte romersk klassiker
- Spaghetti carbonara – skøn romersk opskrift
- Kødboller i tomatsauce – hurtig, simpel og smagfuld
- Pappardelle med artiskokker og soltørrede tomater
- Trøffelpasta med svampe og fløde
Kategorier
- Krydderier
- Honning
- Kolonial
- Antipasti
- Soltørrede Tomater
- Flåede Tomater
- Økologisk
- Olivenolie & Eddike
- Rødvin
- Nødder
- Kaffekapsler
- Hele Kaffebønner
- Tomater
- Tun
- Artiskokker
- Oliven
- Tapenader
- Pesto
- Tomatsauce
- Balsamico-eddike
- Æbleeddike
- Ekstra Jomfru Olivenolie
- Ris & Risotto
- Pasta
- Lasagneplader
- Tilbud
- Trøffelspecialiteter
- Snacks & Krydderi
- Pesto & Tapenade
- Pasta Ris & Risotto
- Gaveæsker
- Delikatesser & Tilbehør
- Kaffe & Sødt
- Vin & Spiritus