sitemap - dit overblik over webshoppen

I Det italienske køkken vil vi gerne gøre det så nemt for dig som overhovedet muligt at handle italienske specialiteter af ypperste kvalitet. Derfor har vi lavet dette brugervenlige sitemap til dig, som består af en dybdegående gennemgang af det vigtigste materiale på vores webshop. Her finder du en kort beskrivelse samt links til vores produktkategorier, produkter, blogindlæg, opskrifter, informations-sider og sociale medie profiler.

produktkategorier

 • Alle produkter -I Det italienske køkken forhandler vi en række udsøgte italienske specialiteter, som vi alle selv nøje har udvalgt. Under fanen alle produkter finder du det samlede udvalg. Her finder du en række muligheder for at sortere i vores sortiment af specialiteter. Vi håber, at du finder, hvad du leder efter. Har du nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os.
 • Ekstra jomfru olivenolie – I Det italienske køkken finder du et velassorteret udvalg af nogle af Italiens allerbedste ekstra jomfru olivenolier. Det udsøgte og meget smagfulde udvalg kommer fra den umbriske topproducent Marfuga, der har dyrket oliven og fremstillet olivenolie i flere hundrede år. Marfuga er en meget anerkendt olivenolie-producent, og Marfugas olier får år efter år præmier og topkarakterer i olivenolie-konkurrencer og olivenolie-guider.
 • Balsamico eddike – Den ægte balsamico eddike kommer fra Modena, og vores to nøje udvalgte topproducenter er naturligvis fra dette område. Der er tale om familievirksomhederne Aggazzotti og Guerzoni, som begge er anerkendte eddikehuse. Aggazzotti har produceret eddike lidt uden for Modena siden 1800-tallet. Guerzoni var var den første virksomhed i Italien, der i starten af 1980’erne blev certificeret for produktion af biodynamisk balsamico-eddike.
 • Trøffel specialiteter – Den udsøgte smag af trøffel er uundværlig i Det italienske køkken. Derfor har vi besøgt flere producenter og udvalgt en række fantastiske specialiteter med trøffel fra mindre familievirksomheder i Piemonte og Umbrien. Udvalget består bl.a. af trøffelsalt, trøffelhonning, trøffelolie, trøffelsalsa, risotto med trøffel og trøffelpasta.
 • Måltidskasser – Det kan være svært at vælge mellem de mange udsøgte italienske specialiteter i vores udvalg. Vi har derfor forsøgt at gøre det nemt for dig med vores måltidskasser. Hver kasse har sit unikke kendetegn og indeholde en række produkter, som komplimenterer hinanden på bedste vis. Flere af måltidskasserne fortæller en spændende historie, og fælles for dem alle er den høje kvalitet
 • Risottoris – Hvis du er vild med risotto, bør du vælge risottoris af høj kvalitet. Det giver nu engang en bedre risotto. Et godt bud er Carnaroli-ris fra den piemontesiske familievirksomhed Riso Margherita. Riso Margherita er en topproducent, der har dyrket ris lige siden 1904. Carnaroli-ris er en af de mest anerkendte ris-sorter og kaldes risenes konge.
 • Pastasovs – Aldrig har det været nemmere at lave nem og lækker aftensmad. Prøv vores udvalg af smagfulde pastasaucer fra topproducenten Fattorie Umbre. Det eneste, du skal gøre er at vælge den variant, som passer bedst til dig. Så koger du en god luksuspasta, varmer pastasaucen op i en pande og blander det sammen. Voila: italiensk aftensmad af høj kvalitet, som er klar på under 15 minutter.
 • Antipasti – Der er ikke meget, der slår en god italiensk forret. Derfor har vi samlet et udvalg af lækre specialiteter til din antipasti eller tapasbord fra en række italienske topproducenter. Det lækre udvalg består bl.a. af udsøgte og smagfulde tapenader, to fantastiske pesto’er, en række specialiteter med trøffel, solmodne soltørrede tomater i ekstra jomfru olivenolie, skønne Taggiasca-oliven fra Ligurien samt sprøde og delikate grissini.
 • Grissini – Grissini er den perfekte snack til forretten og kan bl.a. nydes med forskellige tapenader og til tapas-bordet med f.eks. skinke og pølser. I Det italienske køkken har vi fundet en fantastisk 100% økologisk brødproducent, som laver de lækreste grissini, der er perfekt sprøde og særdeles smagfulde. Vores grissini fås med sesam og med spelt.
 • Tomater – Hakkede tomater, flåede tomater, tomatpuré og tomaternes konge San Marzano DOP – det er hvad vores lækre udvalg af tomatprodukter består af. Alle vores tomater kommer naturligvis fra Syditalien. Til produkterne anvendes nøje udvalgte og solmodne tomater, der er meget smagfulde. Resultatet er lækre tomatprodukter, som pifter enhver pastasauce, tomatsauce, gryderet eller tomatsuppe op.
 • Lasagneplader – Lasagne er en meget populær ret og af god grund. Det er en fantastisk og smagfuld ret, som vi er mange, der holder af. Et vigtigt element i en god lasagne er gode lasagneplader. Vores håndlavede lasagneplader kommer fra en italiensk topproducent, der har produceret pasta i flere årtier. Prøv de rustikke lasagneplader, der har en god smag og en skøn konsistens, i en hjemmelavet lasagne.
 • Italiensk pasta – Er du vild med pasta? Så må du prøve vores skønne italienske pasta. Vores pasta kommer fra det anerkendte pastaværksted La Romagna/Pasta Fratini i Umbrien. Familien har produceret pasta i mange år, og da de i sin tid slog dørene op, var de den første butik i Umbrien, der handlede med frisk pasta. Vi har et velassorteret udvalg af luksuspasta.
 • Pesto – Pesto er en klassiker, som vi efterhånden alle kender og holder af. En god pesto smager fantastisk og kan bruges til meget forskelligt: I pastaretter, salater, sandwich, kylling på pizza og tapas-bordet – ja det er vel nærmest kun fantasien, der sætter grænser. Vi har ledt længe efter vores pesto, da der er meget langt mellem den gode kvalitet, som vi kender fra Italien. Vi har nu heldigvis langt om længe fundet to fantastiske pesto’er fra en mindre italiensk familievirksomhed. Her er tale om en rød og en grøn pesto, som naturligvis kommer fra pestoens hjemsted, den norditalienske region Ligurien.
 • Italiensk vine – Italien er et af de lande, som producerer mest vin på verdensplan. De seneste år har Italien sågar indtaget førstepladsen over lande, som vi danskere importerer vin fra. I Det italienske køkken var vi selvfølgelig også nødt til at have nogle lækre italienske vine. I vores vin-udvalg finder du vine, som du ikke lige kan finde på hylderne i supermarkedet herhjemme. Vinene kommer fra mindre vingårde i Piemonte og Toscana.
 • Økologisk gourmetmad – Er du vild med italiensk mad og økologi? Så skal du lægge vejen forbi vores udvalg af økologisk gourmetmad. En række af vores lækre italienske specialiteter er nemlig økologiske, og et mindre udvalg er også biodynamisk. Fælles for alle de økologiske specialiteter er den samme høje kvalitet, som du kender fra resten af vores håndplukkede udvalg.

Opskrifter

Blogindlæg

Information

+45 6051 8246
kontakt@detitalienskekoekken.dk
Mandag og onsdag  9 – 12

Virksomhedsoplysninger
Havnevej 1
4000 Roskilde
CVR: 41283432

sociale medier