Tagliatelle med salsicciapølse

Salsicciapølser er små, tykke italienske pølser. De er fyldt med krydret, rå fars. Du kan blandt andet købe dem i Irma og i alle velassorterede slagtere. I denne ret bruger vi farsen fra pølserne.

Som i alle andre simple italienske retter, er det de gode råvarer og de små detaljer der er afgørende. Råvarer fra øverste hylde finder du her på siden. Men også en detalje, som hvordan du koger pasta på den perfekte måde, har vi skrevet et blogindlæg om. Du finder link til blogindlægget længere nede.

 

Tagliatelle med salcicia – ingredienser (4 personer)

4 personer:

 

Sådan laver du tagliatelle med salcicia

1. Fjern skindet fra pølserne, og tag farsen ud.

2. Varm olie i en dyb pande. Tilsæt hvidløg og peperoncini, og steg indtil de er klare.

3. Tilsæt pølsefarsen, findel det og brun det.

4. Når farsen er brunet, tilsættes hvidvinen. Lad det koge lidt ind.

5. Tilsæt tomatpur’e. Lad det simre ved lav varme. Smag til med peber.

6. Kog pasta. Se her, hvordan du koger pasta på den optimale måde.

7. Tilsæt den kogte pasta til saucen sammen med halvdelen af rucolaen. Rør rundt.

8. Servér i dybe tallerkener med ruccola og friskrevet parmesan

Buon appetito.


Se vores øvrige opskrifter - klik her

Til risotto ai funghi anbefaler vi:

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *