Køb italiensk antipasti
I Det italienske køkken har vi et spændende udvalg af håndplukkede italienske antipasti fra mindre familievirksomheder. Nøgleord er kvalitet, passion og traditioner. I sortimentet finder du blandt andet smagfulde salsaer, tapenader og soltørrede tomater i ekstra jomfru olivenolie fra top-olivenolieproducenten Marfuga i Umbrien, trøffelsalt og honning med sommertrøfler.
Håndplukket antipasti
Er der noget bedre end at sidde på et rustikt trattoria i Italien og nyde en række smagfulde forretter, antipasti - serveret med et godt italiensk brød? Det kan du også gøre herhjemme. I Det italienske køkken har Mette boet over 10 år i Rom, hvor hun arbejdet som journalist, og hun har oplevet den italienske kultur – ikke mindst madkulturen tæt på. Når vi håndplukker vores antipasti, bruger vi denne erfaring og mange års interesse og passion for italiensk madlavning og kvalitets-råvarer.
Antipasti med mange anvendelsesmuligheder
Vores antipasti fra Det italienske køkken har mange anvendelsesmuligheder. Tapenader med sorte oliven, grønne oliven og artiskok og den lettere pikante tomatsalsa er lækre på et stykke godt italiensk brød, en bruschetta. De egner sig også til at smøre i sandwich eller blande med en omgang pasta. Trøffelsalsaen er eventyrlig både på en bruschetta eller i en pasta. Den er også stærkt vanedannende som tilbehør til æggeretter og til en god bøf.
De soltørrede tomater i ekstra jomfruolivenolie er en klar favorit på tapas/antipasti bordet. Går godt sammen med f.eks. oste eller i en sandwich. Kan også bruges i en salat eller pastaret. Tapenader, salsaer og de soltørrede tomater i ekstra jomfruolivenolie er fra olivenolieproducenten Marfuga i Umbrien. Det er en familievirksomhed, der har fremstillet olivenolie i 200 år.
Honning med sommertrøffel er bl.a. velegnet til ostebordet eller i en salatdressing, og salt med sommertrøffel er god til f.eks. ægge-retter og på kød. Honning og salt er fra trøffelfirmaet Tartufi Alfonso Fortunati i Umbrien, der har fremstillet trøffel specialiteter siden 1972. Vi er hele tiden på udkig efter nye varianter indenfor antipasti.