Fri fragt ved køb over 499 kr Man - Fre 09-12: (+45) 60 51 82 46
 Vi pakker i dag - bestil inden: 
094716s
 
Logo
Cart
Cart
Min kurv0,00 kr. 
Empty cart Ingen varer i kurven

Alle opskrifter

Pasta med sommertrøffel og salviesmør
forfatter
JesperMadentusiast, DIK
Udgivet27/04/2023

Pasta med sommertrøffel og salviesmør

Vi er vilde med trøffelprodukter i Det Italienske Køkken. Smagen af sommertrøffel og salviesmør i en simpel pastaret er en fantastisk spise med masser af dybde og el...

Lasagne med svampe, belugalinser & hasselnødder
forfatter
JesperMadentusiast, DIK
Udgivet14/11/2022

Lasagne med svampe, belugalinser & hasselnødder

Lasagne er en all time-klassiker i det italienske køkken. Jeg ynder at lave masser af variationer over den. Også gerne helt uden kød...

Risotto med græskar og markchampignon
forfatter
JesperMadentusiast, DIK
Udgivet07/11/2022

Risotto med græskar og markchampignon

Det er efterår - og det har netop være halloween. Det betyder også, at mange af jer har græskar i alverdens afskygningerne liggende. Så stop madspild!...

Pasta ai funghi - en italiensk hverdags-klassiker
forfatter
JesperMadentusiast, DIK
Udgivet27/09/2022

Pasta ai funghi - en italiensk hverdags-klassiker

Pasta med svampe er endnu en italiensk hverdags-klassiker - superenkel mad med masser af smag....

Risotto med kantareller - en delikatesse med smag af efterår
forfatter
JesperMadentusiast, DIK
Udgivet20/09/2022

Risotto med kantareller - en delikatesse med smag af efterår

I Det Italienske Køkken fejrer vi også efterårets komme med at byde velkommen til en helt ny leverandør, nemlig Cascina Alberona...

Pasta med chili, soltørrede tomater & karamelliserede løg
forfatter
JesperMadentusiast, DIK
Udgivet06/09/2022

Pasta med chili, soltørrede tomater & karamelliserede løg

Første gang jeg stødte på kombinationen af karamelliserede løg og pasta, var naturligvis i Rom - på en af de utallige små restauranter, som byen har tusindvis af....

Spaghetti med jomfruhummer, sardiner og sort hvidløg
forfatter
JesperMadentusiast, DIK
Udgivet16/08/2022

Spaghetti med jomfruhummer, sardiner og sort hvidløg

Denne opskrift er inspireret af den mest fantastiske frokost, som vi indtog på restauranten Piperita Patty i Olbia!...

Penne Pasta med Tomat og Basilikum - let & aromatisk
forfatter
JesperMadentusiast, DIK
Udgivet09/08/2022

Penne Pasta med Tomat og Basilikum - let & aromatisk

Smagfuld og lækker Penne Pasta med tomat, basilikum og ost. Du finder opskriften her hos os i Det italienske køkken....

Spaghetti med rejer og cherrytomater
forfatter
JesperMadentusiast, DIK
Udgivet18/07/2022

Spaghetti med rejer og cherrytomater

Jeg har leget lidt med en af mine yndlings-'Norden møder Italien'-retter, nemlig spaghetti med jomfruhummerhaler...

Saltimbocca alla romana med tagliatelle
forfatter
JesperMadentusiast, DIK
Udgivet18/07/2022

Saltimbocca alla romana med tagliatelle

Direkte oversat betyder saltimbocca på dansk: “Springer i munden”. Og det kan jeg lige love for, at denne ret gør....

Kaninragout med San Marzano-tomater og oliven
forfatter
JesperMadentusiast, DIK
Udgivet18/07/2022

Kaninragout med San Marzano-tomater og oliven

En suveræn ret! I Italien er kanin en ganske udbredt spise og en integreret del af mange regioners køkken....

Pasta med citron og frisk basilikum - enkelt og lækkert tilbehør
forfatter
JesperMadentusiast, DIK
Udgivet12/07/2022

Pasta med citron og frisk basilikum - enkelt og lækkert tilbehør

Tilbehør i verdensklasse - især hvis du severer fisk som hovedret - Pasta med citron og frisk basilikum. Hurtigt og nemt tilbehør til sommer-maden...

Pappardelle med artiskokker og soltørrede tomater
forfatter
JesperMadentusiast, DIK
Udgivet28/06/2022

Pappardelle med artiskokker og soltørrede tomater

En af de helt store favoritter hos min familie - Pappardelle med artiskokker og soltørrede tomater. En hurtigt, nem og sommer-insipiret ret....

Kødboller i tomatsauce – hurtig, simpel og smagfuld
forfatter
JesperMadentusiast, DIK
Udgivet21/06/2022

Kødboller i tomatsauce – hurtig, simpel og smagfuld

En moderne klassiker – Kødboller i tomatsauce. En hurtigt, nem og simpel ret, som du med fordel kan servere for dine børn, familie, eller din bedre halvdel....

Pasta Alfredo med Tagliatelle og Parmaggiano Reggiano
forfatter
JesperMadentusiast, DIK
Udgivet14/06/2022

Pasta Alfredo med Tagliatelle og Parmaggiano Reggiano

Pasta Alfredo er en af de helt store klassikere i Det Italienske Køkken. Den er på mange måder indbegrebet af, hvad der kendetegner en italiensk klassiker: Lynhurtig...

Lasagnette med Penne og Datterino-tomater
forfatter
JesperMadentusiast, DIK
Udgivet07/06/2022

Lasagnette med Penne og Datterino-tomater

Vores version af italiensk lasagnette fra Bologna med de krydrede og smagfulde datterino-tomater. Lasagnette er både enkel at lave og samtidig mindre tidskrævende en...

Pasta alla puttanesca
forfatter
JesperMadentusiast, DIK
Udgivet31/05/2022

Pasta alla puttanesca

Endnu en smagfuld ret der er nem og hurtig at lave. Fantastisk lækker pasta krydret i tomatsauce med tun....

Ægte napolitansk pizzadej
forfatter
JesperMadentusiast, DIK
Udgivet17/05/2022

Ægte napolitansk pizzadej

Alle gode pizza opskrifter starter med en god dej, og når det kommer til hvad der gør en traditionel italiensk (napolitansk) pizza dej god, er der ingen vej uden om;...

Foccacia med oregano & tomat – en lækker variant fra Puglia
forfatter
JesperMadentusiast, DIK
Udgivet25/04/2022

Foccacia med oregano & tomat – en lækker variant fra Puglia

Den traditionelle Foccacia er en italiensk klassiker med en karakteristisk smag af rosmarin. Foccacia er utrolig populært i det italienske køkken....

Lasagne med laks & spinat
forfatter
JesperMadentusiast, DIK
Udgivet12/10/2021

Lasagne med laks & spinat

Lakselasagne med spinat er en virkelig velsmagende ret, som måske ikke er klassisk italienk. Men den er et hit selv for dem, der normalt ikke er så meget for fisk....

Vitello Tonnato – en klassiker
forfatter
JesperMadentusiast, DIK
Udgivet30/06/2021

Vitello Tonnato – en klassiker

Vitello Tonnato er vores absolutte favorit hvad angår Italiensk antipasti. Kombinationen af det kolde kød og den forrygende tuncreme sender en direkte i den kulinari...

Lady & Vagabondens spaghetti med kødboller
forfatter
JesperMadentusiast, DIK
Udgivet18/05/2021

Lady & Vagabondens spaghetti med kødboller

Er du klar med den rødternede dug, italiensk sommervarme og violinsang med to lys på et bord? Kom så, sommer …! Her er vores opskrift på den legendariske spaghetti m...

Grillet kylling med pancetta, pesto & tagliatelle
forfatter
JesperMadentusiast, DIK
Udgivet21/04/2021

Grillet kylling med pancetta, pesto & tagliatelle

Vi har været i køkkenet i den lune weekend. Målet var at komponere en skøn sommerret med lækre italienske råvarer. Perfekt til de lyse og lune sommeraftener. Resulta...

Tagliatelle med salsicciapølse
forfatter
JesperMadentusiast, DIK
Udgivet13/04/2021

Tagliatelle med salsicciapølse

Salsicciapølser er små, tykke italienske pølser. De er fyldt med krydret, rå fars. Du kan blandt andet købe dem i Irma og i alle velassorterede slagtere. I denne ret...

Pizza med pesto, parma & ruccola
forfatter
JesperMadentusiast, DIK
Udgivet06/04/2021

Pizza med pesto, parma & ruccola

Hvad er bedre end dampende varm hjemmelavet pizza, når både børn og voksne skal juble over aftensmaden? Her får du en opskrift på et sikkert hit hos alle. Tomatsauce...

Risotto Ai Funghi
forfatter
JesperMadentusiast, DIK
Udgivet23/03/2021

Risotto Ai Funghi

Risotto i alle afskygninger er en fast bestanddel af det italienske køkken. Det helt fantastiske ved denne ret er, at du kan bruge alle typer svampe (undtagen de gif...

Tagliatelle med blåmuslinger
forfatter
JesperMadentusiast, DIK
Udgivet15/03/2021

Tagliatelle med blåmuslinger

Spaghetti Alle Vongole er en klassisk ret fra det Napolitanske Køkken. Utrolig simpel, men vanvittig velsmagende, hvis man er til både pasta og skaldyr. I den origin...

Scaloppine al limone – en italiensk klassiker
forfatter
JesperMadentusiast, DIK
Udgivet17/03/2020

Scaloppine al limone – en italiensk klassiker

Scaloppine al limone – kalvekøds-skiver med citron – er en velsmagende klassisk italiensk hovedret. Den berømte italienske kok Giorgio Locatelli fortæller i sin bog ...

Rødkålssalat med appelsin og hasselnødder
forfatter
JesperMadentusiast, DIK
Udgivet08/01/2020

Rødkålssalat med appelsin og hasselnødder

Er det sæson for rødkål, er dette en dejlig frisk og smagfuld salat. Vi holder meget af den til kødretter, men den sprøde salat kan serveres til mange andre retter e...

Penne med tun, kapers og Taggiasca-oliven – en smagfuld pasta-ret
forfatter
JesperMadentusiast, DIK
Udgivet08/01/2020

Penne med tun, kapers og Taggiasca-oliven – en smagfuld pasta-ret

Smagfuld og lækker pastaret med tun, kapers, solmodne syditalienske tomater og Taggiasca-oliven. Du finder opskriften her hos os i Det italienske køkken....

Ovnbagte løg i balsamico  – tilbehør i verdensklasse
forfatter
JesperMadentusiast, DIK
Udgivet08/01/2020

Ovnbagte løg i balsamico – tilbehør i verdensklasse

Prøv disse lækre ovnbagte løg i balsamico-eddike fra Modena. Nemt og lækkert. Find opskriften her hos os i Det italienske køkken....

Langtidsbagte tomater – en smagfuld og intens delikatesse
forfatter
JesperMadentusiast, DIK
Udgivet08/01/2020

Langtidsbagte tomater – en smagfuld og intens delikatesse

Disse ovnbagte tomater er lækre i salater, som antipasti, tilbehør til kød, i sandwich eller nyd dem som en smagfuld snack. Nemt at lave. Få opskriften her....

Risotto med rejer og ærter – en dejlig klassiker
forfatter
JesperMadentusiast, DIK
Udgivet08/01/2020

Risotto med rejer og ærter – en dejlig klassiker

Risotto er en klassiker i det italienske køkken. Du kan lave risotto på mange måder. Vi holder meget af risotto med rejer og ærter. Få opskriften lige her....

Melanzane alla Parmigiana – en vegetarisk klassiker
forfatter
JesperMadentusiast, DIK
Udgivet07/09/2019

Melanzane alla Parmigiana – en vegetarisk klassiker

Prøv vores hjemmelavede opskrift på hummus, der går godt i mange italienske sammenhænge. Den kan bl.a. nydes til brød, grøntsager eller i en sandwich....

Cacio e Pepe – spaghetti med Pecorino Romano og sort peber
forfatter
JesperMadentusiast, DIK
Udgivet23/11/2018

Cacio e Pepe – spaghetti med Pecorino Romano og sort peber

Prøv vores skønne Cacio e Pepe opskrift med Pecorino Romano og sort peber. Det er en ægte romersk klassiker. Se opskriften fra Rom her....

Hjemmelavet pizza – kartoffelpizza med rosmarin
forfatter
JesperMadentusiast, DIK
Udgivet22/11/2018

Hjemmelavet pizza – kartoffelpizza med rosmarin

Der er ikke noget bedre end hjemmelavet pizza. Prøv vores smagfulde opskrift på en hjemmelavetpizza med kartofler. Læs med her....

Hummus – hjemmelavet opskrift a la Det italienske køkken
forfatter
JesperMadentusiast, DIK
Udgivet11/11/2018

Hummus – hjemmelavet opskrift a la Det italienske køkken

Prøv vores hjemmelavede opskrift på hummus, der går godt i mange italienske sammenhænge. Den kan bl.a. nydes til brød, grøntsager eller i en sandwich....

Tomatsalat med mozzarella – smagfuld caprese opskrift
forfatter
JesperMadentusiast, DIK
Udgivet06/11/2018

Tomatsalat med mozzarella – smagfuld caprese opskrift

Italiensk caprese, som er en tomatsalat med mozzarella og basilikum er en klassiker. Her kan du se vores bud på opskriften....

Pizza Margherita – den enkle og smagfulde italienske klassiker
forfatter
JesperMadentusiast, DIK
Udgivet03/11/2018

Pizza Margherita – den enkle og smagfulde italienske klassiker

Prøv vores lækre Pizza Margherita opskrift. Denne enkle og smagfulde italienske klassiker er nem og hurtig at lave og så smager den himmelsk. Læs mere her....

Focaccia opskrift – en skøn italiensk brød klassiker
forfatter
JesperMadentusiast, DIK
Udgivet30/10/2018

Focaccia opskrift – en skøn italiensk brød klassiker

Se her vores lækre opskrift på focaccia, som er en skøn italiensk brød klassiker. Nyd den fx til antipasti, som sandwich eller til suppe....

Spaghetti bolognese – opskrift på den berømte pastaret
forfatter
JesperMadentusiast, DIK
Udgivet29/10/2018

Spaghetti bolognese – opskrift på den berømte pastaret

Få vores opskrift på den berømte spaghetti bolognese, der har mange navne: bl.a. ragù, bolognese, pasta med kødsovs. Læs mere her....

Coda alla vaccinara – Oksehaler på romersk manér
forfatter
JesperMadentusiast, DIK
Udgivet28/10/2018

Coda alla vaccinara – Oksehaler på romersk manér

Opskrift på Coda alla Vaccinara: oksehaler på romersk manér. Vi elsker italienske simreretter. Her er opskrift på en romersk klassiker....

Bruschetta opskrifter – klassisk italiensk antipasti
forfatter
JesperMadentusiast, DIK
Udgivet26/09/2018

Bruschetta opskrifter – klassisk italiensk antipasti

Prøv vores bruschetta opskrift. Her får du vores bud på den klassiske italienske antipasti. Opskriften indeholder flere spændende varianter. Læs mere her....

Spaghetti all’amatriciana – en ægte romersk klassiker
forfatter
JesperMadentusiast, DIK
Udgivet10/09/2018

Spaghetti all’amatriciana – en ægte romersk klassiker

Opskrift på grillede grøntsager med marinade fra Det italienske køkken. Vi elsker grillede grøntsager: Det er simpelt, smagfuldt og sommerligt. Læs med her....

Grillede grøntsager med marinade - en italiensk klassiker
forfatter
JesperMadentusiast, DIK
Udgivet30/07/2018

Grillede grøntsager med marinade - en italiensk klassiker

Opskrift på grillede grøntsager med marinade fra Det italienske køkken. Vi elsker grillede grøntsager: Det er simpelt, smagfuldt og sommerligt. Læs med her....

Pastasalat med grønt, tun og feta
forfatter
JesperMadentusiast, DIK
Udgivet13/06/2018

Pastasalat med grønt, tun og feta

Er du vild med sommerlige salater, så kan vi varmt anbefale vores pastasalat med grønt, tun og feta. Se vores madvideo og læs med her....

Tomatsuppe med pasta – skøn italiensk opskrift
forfatter
JesperMadentusiast, DIK
Udgivet21/05/2018

Tomatsuppe med pasta – skøn italiensk opskrift

Denne lækre italiensk inspirerede tomatsuppe er et hit hos os. Her får du en række gode tips til at lave suppen, madvideo og ingrediensliste....

Hjemmelavet lasagne - en klassisk italiensk opskrift
forfatter
JesperMadentusiast, DIK
Udgivet16/03/2018

Hjemmelavet lasagne - en klassisk italiensk opskrift

Hjemmelavet lasagne er en verdensberømt klassisk italiensk ret. Vores skønne opskrift er ligetil at følge og vi hjælper dig fra start til slut....

Pizza marinara – smagfuld pizza opskrift
forfatter
JesperMadentusiast, DIK
Udgivet08/03/2018

Pizza marinara – smagfuld pizza opskrift

Pizza marinara er en fantastisk opskrift på en pizza, som lader de italienske ingredienser komme til sin fulde ret. Se vores lækre bud på opskriften her....

Pasta arrabbiata – lækker italiensk opskrift
forfatter
JesperMadentusiast, DIK
Udgivet05/03/2018

Pasta arrabbiata – lækker italiensk opskrift

Pasta arrabbiata er en kendt italiensk pastaret, som smager helt fantastisk. Her får du en skøn opskrift på den typiske romerske ret....

Spaghetti carbonara – skøn romersk opskrift
forfatter
JesperMadentusiast, DIK
Udgivet10/11/2017

Spaghetti carbonara – skøn romersk opskrift

Spaghetti Carbonara er en af de mest populære pastaretter herhjemme og i Italien. Her får du den perfekte opskrift på retten inklusiv en ingrediensliste....

Trøffelpasta med svampe og fløde
forfatter
JesperMadentusiast, DIK
Udgivet08/11/2017

Trøffelpasta med svampe og fløde

Denne lækre trøffelpasta med svampe og fløde er en sand favorit i Det italienske køkken. Her får du opskriften på en lækker italiensk trøffelpasta-ret....

Ossobuco alla romana
forfatter
JesperMadentusiast, DIK
Udgivet27/05/2017

Ossobuco alla romana

Ossobuco alla romana er en typisk romersk simreret. Få opskriften på den skønne ret fra en romersk restaurant online på vores blog....