Om os

De gode produkter, de lækre opskrifter, og passionen for god mad og vin er omdrejningspunktet for os i Det italienske køkken. Vi elsker Italien og italiensk mad - de lækre råvarer af høj kvalitet og de enkle samt smagfulde retter.

Mad er et vigtigt samtaleemne i Italien. Italienerne bruger meget tid på at tale om mad, lave mad og spise mad, og kvaliteten er i højsædet. Hver region, egn og landsby har sine egne specialiteter, egnsretter og opskrifter, som de stolt og lidenskabeligt fortæller om og viser frem.

Men i Danmark savnede vi et alternativ til supermarkedernes massefremstillede industriprodukter, der ikke har så meget smag, historie og kvalitet.

Så vi har håndplukket et udvalg af udsøgte italienske delikatesser fra mindre familievirksomheder, der ikke går på kompromis med kvaliteten, og hvor passion og traditioner er en vigtig drivkraft.

Vi har rejst rundt i Italien for at prøvesmage produkter og besøge virksomheder, og vi har på vores ture nøje udvalgt virksomheder, der fremstiller kvalitetsprodukter. Det er produkter fra disse virksomheder, du kan finde her på siden.

Hvem er vi?

Det Italienske Køkkens ejer hedder Jesper og er 51 år. Efter mange år med et alm. 8-16 job, tog han for halvandet år siden springet ud som selvstændig med egen virksomhed. Tilbage i februar 2021, var Jesper, så heldig at kunne overtage Det Italienske Køkken. Han takkede ja uden den mindste tøven - det var et område der talte direkte til hans hjerte.

Vi vægter personlig relation utrolig højt hos Det Italienske Køkken, hvorfor du som kunde med det samme opdager, at det er Jesper du vil være i dialog med hver gang du tager kontakt.

Hvis du ikke allerede abonnerer på nyhedsbrevet, vil vi anbefale dig at gøre det. Vi sender fast ud 2 gange om ugen. Hvert nyhedsbrev indeholder en ny spændende opskrift eller et godt tilbud.

Tilbage er der vel egentlig bare at sige,
Buon Appetito.

Italienske hilsner,
Jesper