Fri fragt ved køb over 499 kr Man - Fre 09-12: (+45) 60 51 82 46
 Vi pakker i dag - bestil inden: 
093301s
 
Logo
Cart
Cart
Min kurv0,00 kr. 
Empty cart Ingen varer i kurven

Alle indlæg

Jomfruolivenolie - det flydende guld
forfatter
JesperMadentusiast, DIK
Udgivet9/1/2023

Jomfruolivenolie - det flydende guld

Jeg får jævnligt henvendelser fra kunder, som spørger hvad forskellen egentlig er på jomfruolien og så den 'almindelige' olivenolie Læs mere her....

Hvad er forskellen på rødvinseddike og balsamico?
forfatter
JesperMadentusiast, DIK
Udgivet13/12/2022

Hvad er forskellen på rødvinseddike og balsamico?

Har du lagt mærke til, at du hos Det Italienske Køkken kun kan købe balsamico? Vi sælger simpelthen ikke rødvinseddike. Og det er et helt bevidst valg. Læs mere her....

Nu ankommer årets Novello olie
forfatter
JesperMadentusiast, DIK
Udgivet13/09/2022

Nu ankommer årets Novello olie

I midten af april blev d. 20. udgave af de prestigefyldte Sol d'Oro-konkurrencer i Verona afholdt. I kategorien “Bedste ekstra jomfruolivenolie” løb DOP Umbria Riser...

DOP Umbria Riserva vinder guldmedalje foran 251 konkurrenter
forfatter
JesperMadentusiast, DIK
Udgivet25/04/2022

DOP Umbria Riserva vinder guldmedalje foran 251 konkurrenter

I midten af april blev d. 20. udgave af de prestigefyldte Sol d'Oro-konkurrencer i Verona afholdt. I kategorien “Bedste ekstra jomfruolivenolie” løb DOP Umbria Riser...

Nyhed: Lækre ferieboliger i Italien
forfatter
JesperMadentusiast, DIK
Udgivet05/10/2021

Nyhed: Lækre ferieboliger i Italien

Det Italienske Køkken har indledt et samarbejde med Local Living - Læs mere tryk her....

Piemonte guide – en kulinarisk rundrejse i den smukke norditalienske region
forfatter
JesperMadentusiast, DIK
Udgivet26/02/2021

Piemonte guide – en kulinarisk rundrejse i den smukke norditalienske region

I vores Piemonte guide får du en kulinarisk rundrejse. Oplev bl.a. vinhøst og rishøst og få tips til lokale restauranter. Læs mere her....

Milano Marittima - en italiensk strandferie
forfatter
JesperMadentusiast, DIK
Udgivet26/02/2021

Milano Marittima - en italiensk strandferie

Adriaterhavskysten - et yndet ferie-mål både for italienere og nordeuropæere. Byer som Rimini, og Cesenatico er kendte badebyer - læs vores guide her....

Riso Margherita - på besøg hos risenes konge på Po-sletten
forfatter
JesperMadentusiast, DIK
Udgivet26/02/2021

Riso Margherita - på besøg hos risenes konge på Po-sletten

Vi har besøgt vores ris-producent familievirksomheden Riso Margherita midt i ris-høsten. Læs mere her om vores besøg hos risenes konge på Po-sletten....

Venedig – et fascinerende bekendtskab
forfatter
JesperMadentusiast, DIK
Udgivet26/02/2021

Venedig – et fascinerende bekendtskab

For os har Venedig en ganske speciel plads i hjertet. Vi blev nemlig gift på rådhuset i Venedig i 2002 - Læs vores guide om byen her!...

På kaffebar i Rom - og de uskrevne kafferegler
forfatter
JesperMadentusiast, DIK
Udgivet29/03/2019

På kaffebar i Rom - og de uskrevne kafferegler

Skal du på kaffebar i Rom? Kaffe er en vigtig del af italiensk kultur, og her får du et par insidertips fra romerne selv. Læs også de uskrevne kaffe-regler....

Sådan koger du pasta perfekt
forfatter
JesperMadentusiast, DIK
Udgivet12/02/2019

Sådan koger du pasta perfekt

Er du træt af klistret og kedelig pasta? Det er faktisk en kunst at koge pastaen, som de gør i Italien. Her er et par gode tips til hvad du kan gøre....

Hvad er DOP og IGP?
forfatter
JesperMadentusiast, DIK
Udgivet25/01/2019

Hvad er DOP og IGP?

Betegnelserne DOP og IGP kan være en vigtig indikator i jagten på de autentiske produkt. Her kan du læse hvorfor de er vigtige og hvad de betyder....

Hvordan finder du den bedste ekstra jomfru olivenolie?
forfatter
JesperMadentusiast, DIK
Udgivet25/01/2019

Hvordan finder du den bedste ekstra jomfru olivenolie?

Læs her om ekstra jomfru olivenolier, hvor vi guider dig fra start til slut i den svære process med at finde en god olivenolie i høj kvalitet....

Cilento-kysten – Syditaliens ukendte perle
forfatter
JesperMadentusiast, DIK
Udgivet25/01/2019

Cilento-kysten – Syditaliens ukendte perle

I Det italienske køkken har vi været et smut forbi Cilento-kysten. Her kan du læse mere om det skønne område i Syditalien og høre om vores tur....

Syditaliens røde guld: Vi har besøgt Fratelli D’Acunzi
forfatter
JesperMadentusiast, DIK
Udgivet19/09/2018

Syditaliens røde guld: Vi har besøgt Fratelli D’Acunzi

Fratelli D'Acunzi er producenten, der står bag alle lækre tomat-produkter fra Syditalien. Familievirksomheden har produceret tomater i 60 år....

Spisesteder i Rom – gå i romernes kulinariske fodspor
forfatter
JesperMadentusiast, DIK
Udgivet14/09/2018

Spisesteder i Rom – gå i romernes kulinariske fodspor

På udkig efter gode spisesteder i Rom? Så læs denne spise-guide om billige frokost-steder og gode fiskerestauranter i Den Evige Stad....

Elsker du også at gøre den lille sko?
forfatter
JesperMadentusiast, DIK
Udgivet10/09/2018

Elsker du også at gøre den lille sko?

Læs her om et specielt italiensk koncept - nemlig at ”fare la scarpetta”. Det er italiensk og betyder direkte oversat: at gøre den lille sko. Læs mere her....