Forhandlere

Kunne du tænke at forhandle Italienske delikatesser fra allerøverste hylde?

Ønsker du at tilføje lækre autentiske italienske delikatesser af bedste kvalitet til udvalget i din specialforretning? Eller har du en restaurant eller take away, og kunne du tænke dig at benytte dig af råvarer fra den allerøverste Italienske hylde? Så kunne et samarbejde med Det Italienske Køkken være en oplagt mulighed,

5-stjernede & håndplukkede produkter
Vi har massevis af glade kunder, som i den grad siger god for både vores udvalg og kvalitet. En massiv Trustcore på 4.8 er den kontante afregning fra vores kunder.

Alle produkterne i vores sortiment er nøje udvalgt på vores rejser rundt i de forskellige italienske regioner. Vi smager os simpelthen gennem Italien, og kun det bedste af det bedste finder vej til vores hylder. 

Kontakt os kun, hvis du er en lille butik
Vi samarbejder kun med små forhandlere. Det skyldes flere faktorer. Men de to vigtigste er:

1) Vores leverandører er små italienske familiedrevne virksomheder. Så deres produktion er simpelthen ikke særlig stor. 

2) Vi har en mission om at ramme plet med allerbedste kvalitet. Og det tror vi ikke på kan ske i et samarbejde med fx store supermarkedskæder. Kvalitet findes kun i små mængder. Og kun hos små forhandlere med hjertet på rette sted.

Hvorfor handle med os?

  1. Kvalitet og Autenticitet: Vores produkter er nøje udvalgt fra de små lokale familieproducenter i Italien - for at sikre den ægte & allebedste smag og kvalitet.

  2. Skræddersyede Løsninger: Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der passer til dine behov og krav. 

  3. Gode priser: Kvalitet koster. Og det gælder også, hvis vi skal indgå et samarbejde. Men når det er sagt, så finder vi altid en god rabat og fleksible betalingsbetingelser til vores B2B-partnere.

  4. Hurtig Levering: Vi arbejder sammen med pålidelige logistikpartnere for at sikre hurtig og pålidelig levering. Mindre partier kan vi i det store og hele levere fra dag til dag. Og større partier kan som regel leveres direkte til dig inden for 1 uge.

Kontakt os - og lad os få en snak
Er du interesseret i et samarbejde? Så tøv ikke med at kontakte os!

Jesper Tang Harpøth
Indehaver

Telefon: 2081 9128

Email: ciao@detitalienskekoekken.dk