Trøffelprodukter fra Piemonte og Umbrien
I Det Italienske Køkken har vi et udvalg af udsøgte produkter med trøffel fra mindre familievirksomheder i Piemonte og Umbrien, som vi selv nøje har udvalgt. Produkterne spænder vidt fra trøffelolie, trøffelsalsa og trøffelpasta til trøffelrisotto, salt og honning med sommertrøffel. Vi håber, at du finder, hvad du søger. Har du nogle spørgsmål, så er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os.
Lækre trøffelspecialiteter direkte fra Italien
Trøffel er en delikat og eksklusiv spise. Trøfler er underjordiske knoldformede svampe, der vokser vildt blandt andet i Italien. De er ret svære og sjældne at finde, og man bruger trøffelhunde til at snuse sig frem til trøflerne i skovbunden. Hos Det Italienske Køkken har vi erfaret den italienske kultur på første hånd. Når vi skal udvælge vores trøffelprodukter, kombinerer vi denne erfaring med mange års interesse og passion for italiensk madlavning. De delikate trøffelprodukter fra Det Italienske Køkken har mange anvendelsesmuligheder. Pasta med trøffel fra den lille anerkendte pastaproducent La Romagna/Pasta Fratini i Umbrien er lækker fx med flødesovs med svampe.
Bredt udvalg af trøffelspecialiteter
Trøffelrisotto er fra familievirksomheden Riso Margherita i Piemonte, der har dyrket ris siden 1904. Risotten kan spises som en ret for sig eller som tilbehør til kød. Ekstra jomfru olivenolie med sort eller hvid trøffel er fra top olivenolie-producenten Marfuga i Umbrien. Olien er prikken over i’et i fx pasta, æggeretter og på en saftig bøf. Vores trøffelsalsa er også fra Marfuga. Den er eventyrlig – nærmest vanedannende som antipasti fx på et stykke italiensk brød og som tilbehør til æggeretter og kød. Honning med sommertrøffel er en interessant kombination til ostebordet eller i en salatdressing, mens salt med sommertrøffel er velegnet til blandt andet at drysse på æg, ægge-retter og på kød. Honning og salt er fra trøffelfirmaet Tartufi Alfonso Fortunati i Umbrien. Trøffelfirmaet har fremstillet specialiteter med trøfler siden 1972.