De gode produkter, de lækre og opskrifter, og passionen for god mad og vin er omdrejningspunktet for os i Det italienske køkken. Vi elsker Italien og italiensk mad: de lækre råvarer af høj kvalitet og de enkle og smagfulde retter.

Mad er et vigtigt samtaleemne i Italien. Italienerne bruger meget tid på at tale om mad, lave mad og spise mad, og kvaliteten er i højsædet. Hver region, egn og landsby har sine egne specialiteter, egnsretter og opskrifter, som de stolt og lidenskabeligt fortæller om og viser frem.

Men i Danmark savnede vi et alternativ til supermarkedernes massefremstillede industriprodukter, der ikke har så meget smag, historie og kvalitet.

Så vi har håndplukket et udvalg af udsøgte italienske delikatesser fra mindre familievirksomheder, der ikke går på kompromis med kvaliteten, og hvor passion og traditioner er en vigtig drivkraft.

Vi har rejst rundt i Italien for at prøvesmage produkter og besøge virksomheder, og vi har på vores ture nøje udvalgt virksomheder, der fremstiller kvalitetsprodukter. Det er produkter fra disse virksomheder, du kan finde her på siden.

Hvem er vi?

Det Italienske Køkkens ejer hedder Jesper. Jeg er 51 år. Efter mange år som lønslave, tog jeg for halvandet år siden  springet ud som selvstændig med egen virksomhed. Jeg har i et stykke tid drevet kaffeshoppen MyCoffee.dk, som sælger økologisk og bæredygtig kaffe i bionedbrydelige kapsler. Og da jeg i februar 2021 var så heldig at kunne overtage Det Italienske Køkken, tøvede jeg ikke. Det var en hjemmeside lige efter mit hjerte. Det er mig på fotoet. Det er taget en kogende varm sommerdag 2020 i Cinque Terre, Ligurien.

Jeg er både direktør, indkøber og kundeservice. Så det er mig du støder på i chatten og på mailen. Og på telefon. Jeg har dog et par studerende, som hjælper med pakning og ikke mindst de sociale medier, som jeg af en eller andn grund bare ikke rigtig har fået ind under huden (som så mange andre på min alder).

Hvis du ikke allerede abonnerer på nyhedsbrevet, så vil jeg anbefale dig at gøre det. Vi sender fast ud hver tirsdag. Hvert nyhedsbrev indeholder en ny spændende opskrift. Derudover sender vi også i ny og næ rigtigt gode tilbud ud. Så vores nyhedsbrev er absolut værd at abonnere på.

Tilbage er der vel egentlig bare at sige:

BUEN APPETITO

Mange hilsner,

Jesper