Italienske specialiteter med Mette og Kenneth

 

Det italienske køkken

De gode produkter og passionen for mad og vin er omdrejningspunktet for os i Det italienske køkken. Vi elsker Italien og italiensk mad: de lækre råvarer af høj kvalitet og de enkle og smagfulde retter.

Mad er et vigtigt samtaleemne i Italien. Italienerne bruger meget tid på at tale om mad, lave mad og spise mad, og kvaliteten er i højsædet. Hver region, egn og landsby har sine egne specialiteter, egnsretter og opskrifter, som de stolt og lidenskabeligt fortæller om og viser frem.

Men i Danmark savnede vi et alternativ til supermarkedernes massefremstillede industriprodukter, der ikke har så meget smag, historie og kvalitet.

Så vi har håndplukket et udvalg af udsøgte italienske vine og delikatesser fra mindre familievirksomheder, der ikke går på kompromis med kvaliteten, og hvor passion og traditioner er en vigtig drivkraft.

Vi har rejst rundt i Italien for at prøvesmage produkter og besøge virksomheder, og vi har på vores ture nøje udvalgt virksomheder, der fremstiller kvalitetsprodukter.


Jagten på det autentiske køkken

Jagten på det autentiske køkken ligger også bag vores bog “Smagen af Rom“, der er en kulinarisk guide om 13 romeres favoritsteder i Rom.

Kort om vores baggrund: Mette er journalist, har boet i Rom i 10 år og arbejdet som Politikens Italiens-korrespondent, og Kenneth er en stor vinkender og en dygtig kok. Begge elsker vi at boltre os i køkkenet med italienske opskrifter. Vi er tit i Italien, men bor på Falster.

Vi håber at kunne inspirere dig med udsøgte produkter, spændende opskrifter, tips og gode historier.

Velkommen i Det italienske køkken.

Kenneth & Mette Rem


Foredrag om Rom – Smagen af Rom

Ikke et ord om Forum Romanum, Piazza Navona eller Den Spanske Trappe. Foredraget handler om romernes eget Rom. Mette Rem fortæller om det moderne Rom: Hverdagsliv, madkultur, familien, religion, det politiske Rom og om romerne selv.

Mette er journalist, har boet over 10 år i Rom og været Politikens Italiens-korrespondent. Hun har skrevet den kulinariske guide Smagen af Rom, der udkom i marts i år.

Foredraget er krydret med diverse romerske kulinariske tips.

Arrangementet kan kombineres med servering af italienske delikatesser og italiensk vinsmagning, hvis du vil forkæle dine venner, familie, kunder eller medarbejdere.

Kontakt os på telefon 60707053 eller mail ciao@detitalienskekoekken.dk, hvis du vil høre mere.