DOP Umbria Riserva vinder guldmedalje foran 251 konkurrenter

DOP Umbria Riserva vinder guldmedalje foran 251 konkurrenter

Udgivet:

Skulle du være i tvivl om, at olivenolierne fra Marfuga – som kun kan købes her på Det Italienske Køkken - skulle være fra allerøverste hylde, så læs endelig videre her!

I midten af april blev d. 20. udgave af de prestigefyldte Sol d'Oro-konkurrencer i Verona afholdt. I kategorien “Bedste ekstra jomfruolivenolie” deltog 252 olier fra Spanien, Grækenland, Italien, Portugal & Slovenien. Som i et klassisk verdensmesterskab, blev der uddelt bronze, sølv og guld til de tre bedste olier.

Og helt til tops strøg DOP Umbria Riserva fra Marfuga. Det var da også en stolt ejer Francesco Gradassi, som efter konkurrencen udtalte:

"Jeg er stolt over at kunne repræsentere Umbrien - og denne prestigefyldte anerkendelse understreger endnu en gang værdien af en region, som altid har været dedikeret til produktion af ekstra jomfruolivenolie af høj kvalitet. Det er også en pris, der vidner om og anerkender det hårde arbejde, som hele Marfuga-personalet har udført.”

Sol d'Oro-konkurrencerne afholdes hvert år af to omgange: én konkurrence for den nordlige halvkugle og ligeledes én for den sydlige halvkugle. Sol d'Oro er den vigtigste blindsmagningskonkurrence i verden for olivenolier og har til formål at promovere de bedste lokale produktioner. Det er desuden ikke første gang, at den fantastiske DOP Umbria Riserva høster priser. Du kan se den lange liste af udmærkelser, som DOP Umbria Riserva har vundet her.

Du kan helt eksklusivt købe DOP Umbria Riserva her hos os i Det Italienske Køkken. En flaske med 500 ml. koster 279 kr. Og det er ikke meget for flydende guld.