Nu ankommer årets Novello jomfruolivenolie 2023

Nu ankommer årets Novello jomfruolivenolie 2023

Udgivet:

Kom foran i køen - forudbestil din egen Novello 2023

“NOVELLO” ekstra jomfruolivenolien, er årets første olie fra MARFUGA® familien. Den er fremstillet af den første høst af håndplukkede oliven, før de er fuldt modne. Den tappes derefter på flaske uden at blive filtreret, for at bevare alle dens dyrebare sanse-følsomme kvaliteter.

Årets første høst er klar i midten af november 2023

Olien er kendetegnet ved sin intense grønne farve, samt friske og græsklædte duft. Smagen har antydninger af artiskok med en harmonisk, mild bitterhed og pebret kvalitet. Den sælges kun i klare glasflasker, bevidst valgt til denne olie, for at vise dens fængslende intense grønne farve. MARFUGA®-produktionen af ​"NOVELLO" ekstra jomfruolivenolie er helt speciel, da den kun finder sted i en begrænset periode, fra midten af ​​oktober til midten af ​​november olien er derfor altid i stærkt begrænset antal: Den første høst; Kun få dage fra træ, til flaske på køkkenbordet!

Vi er stolte af at være dansk eneimportør af MARFUGA® olie (verdens officielt bedste DOP olivenolie), og i denne anledning giver vi selvfølgelig alle vores kære medlemmer et forspring i bestillingen på årets Novello.

Årets flaske er på 500 ml og koster 299 kr.

Indtast dine oplysninger nedenfor, og du vil være blandt de første der får besked, når årets mest eftertragtede olie bliver tilgængelig inden længe.