Nyt samarbejde med førende dansk podcast om Italiensk fodbold og gastronomi

Nyt samarbejde med førende dansk podcast om Italiensk fodbold og gastronomi

Udgivet:

"Baggios Pisk" er lige så passioneret for Italien som vi er ...

Jeg er virkelig glad for at kunne fortælle, at Det Italienske Køkken netop har indgået et partnerskab med Baggios Pisk, som er en podcast om italiensk fodbold og Italiens herligheder på tværs af gastronomi og rejser.

Initiativtagerne bag Baggios Pisk har længe ledt efter den rette partner, som både levede op til det samme høje niveau, som de selv lægger i podcasten - og som kunne give et lille økonomisk tilskud til driften:

"Det er ikke meningen, at vi skal tjene penge på vores fritidsprojekt. Men det kunne dog være rart, hvis vi kunne få dækket vores små udgifter," siger Christian Nørgaard Larsen, initiatitvtager og studievært.

Podcasten har sågar spurgt deres mange tusinde lyttere til råds. Og på den baggrund fik Det Italienske Køkken en henvendelse, som det bestemt ikke var svært at sige ja til. For hvis vi med et meget lille økonomisk bidrag kan være med til udbrede kendskabet til italiensk kultur og gastronomi endnu mere, så er det flerfoldigt pengene værd ;-)

Podcast med mad i munden
Samarbejdet mellem Baggios Pisk og Det Italienske Køkken er netop blevet offentliggjort i det seneste program, "De syv himmelstormere".

I programmet - som i øvrigt blandt meget andet handler om det seneste opgør mellem Inter og Juventus - prøvespiser værterne tre produkter her fra Det Italienske Køkken. Du kan se produkterne her nederst på siden.

Og det er ikke en underdrivelse at sige, at produkterne får rigtig meget ros med på vejen. Så meget, at podcast-afsnittet faktisk også har følgeteksten "Potent pesto og intens trøffelcreme".

Buon Appetito,

Du kan følge Baggios Pisk og høre programmet her på Spotify