Pasta alla puttanesca
Udgivet:
Opskrift på Pasta alla puttanesca
Endnu en smagfuld ret der er nem og hurtig at lave. Fantastisk lækker pasta krydret i tomatsauce med tun, kapers og – for nogen en lidt spøjs ingrediens, ansjoser. Selve navnet betyder faktisk "Den prostitueredes spaghetti". Det stammer muligvis fra dengang, hvor de prostituerede kvinder plejede at lave retten til sig selv i en pause mellem kunderne, da retten er hurtig og nem at lave. Det er en klassiker i det italienske køkken – og særligt i det napolitanske, hvorfra pastaretten kommer.
Spaghetti puttanesca er god året rundt, og det er sådan en pastaret, som man altid kan toppe med ingredienser, man har liggende: Oliven, kapers og ansjoser på glas og hvis ikke man har friske tomater, kan man bruge tomater på dåse eller passata.
Hvis du ønsker at lave den ægte variant af Pasta alla puttanesca, så kan du hos Det Italienske Køkken finde råvarer, der passer perfekt til. Til denne ret kan du eksempelvis anvende vores eksklusive pasta/spaghetti, olivenolie, tun og flåede tomater.
MINUTTER
PERSONER
OPRINDELSE
Ingredienser