Risotto Ai Funghi
Udgivet:
Risotto med svampe i en udsøgt ret
Risotto i alle afskygninger er en fast bestanddel af det italienske køkken. Det helt fantastiske ved denne ret er, at du kan bruge alle typer svampe (undtagen de giftige, selvfølgelig). Den smager super lækkert med friskplukkede kantareller. Men selv danske markchampignon kan noget. Også tørrede svampe er perfekte til denne ret. Med andre ord – brug hvad du kan få fat på: friske eller tørrede, champignoner, portobello, kantareller, østershatte eller noget helt andet.
Opskriften her er den avancerede løsning. Hvis ikke du har tiden eller lysten, kan du sagtens springe nogle skridt over. Her i Det Italienske Køkken har vi flere forskellige slags færdige risotto på lager.
Vi har lavet en video, som følger opskriften. Du finder den længere nede på siden under fremgangsmetoden. Vidste du i øvrigt, at Det Italienske Køkken har en YouTube-kanal? Vi har massere af gode videoer, som du kan bruge til inspiration. Besøg vores YouTube-kanal her.
MINUTTER
PERSONER
OPRINDELSE
Ingredienser