Risotto med rejer og ærter – en dejlig klassiker
Udgivet:
Risotto med rejer til skønne sommeraftener
Vi holder meget af risotto, der jo kan laves på mange forskellige måder. Denne italienske klassiker er efterhånden rykket ind i de danske køkkener og er kommet på menukortet i mange restauranter rundt omkring i Danmark. Risotto med rejer og ærter er en skøn sommerlig ret, som vi er ret begejstrede for. Har du ikke tid til at lave risottoen fra bunden, så kan du også udforske vores forskellige slags færdige risotto i vores sortiment.
Gode tips til denne ret:
Vi har fået tipset om at hælde lidt fløde i risotten til sidst af kokken Francesco i Emilia Romagna. Du kan naturligvis skrue op og ned for mængderne af ost, smør og fløde, så du får den risotto, du allerbedst kan lide. Desuden er der frit slag, når du vælger ris til retten. Du bruger den risotto ris-type, du foretrækker.
Vin-tips: Til risotto med rejer og ærter kan vi anbefale en Chardonnay fra vinhuset Cascina Gilli i Piemonte eller den dejlige smagfulde rosé fra vinhuset La Fusina ligeledes i Piemonte. Vi har et mindre men godt udvalg af italiensk vin fra mindre vingårde, som du også kan tage et kig på.
MINUTTER
PERSONER
OPRINDELSE
Ingredienser