Pasta Bolognese uden kød
Udgivet:
Sådan laver du en smagfuld bolognese med masser af umami
Jeg har længe arbejdet på den helt optimale opskrift på spaghetti med kødsovs - uden kød. Og det tror jeg er lykkedes nu. Det er derfor jeg nu med stor glæde kan præsentere et smagfuldt twist på den klassiske spaghetti bolognese med denne lækre (næsten) vegetariske version. Det Italienske Køkkens opskrift på spaghetti med kødsovs erstatter kødet med saftige plantebaserede ingredienser, der skaber en fyldig og velsmagende sauce.
Hemmeligheden er umami, som der traditionelt er masser af i kød. Hvis der er godt med umami i sovsen, så vil du ikke savne kødet. Så enkelt er det. Og i denne kødfri bolognese er kødet erstattet af smagfulde San Marzano-tomater, soltørrede tomater og ansjoser. Mums.
Servér den med masser af modnet Pargagiano Reggiano (som der i øvrigt også er godt med umami i) - og denne vegetariske spaghetti bolognese vil glæde dine smagsløg på en måde, som du troede en ellers kødtung italiensk klassiker ikke ville kunne.
MINUTTER
PERSONER
OPRINDELSE
Ingredienser