Grillet kylling med pancetta, pesto & tagliatelle

Grillet kylling med pancetta, pesto & tagliatelle

Udgivet:

Nem og grillet kylling til din sommeraften

Vi har været i køkkenet i den lune weekend. Målet var at komponere en skøn sommerret med med lækre italienske råvarer. Perfekt til de lyse og lune sommeraftener. Resultatet får du her. Vi håber meget, at opskriften falder i din smag.

Der kan være stor forskel på at anvende autentiske italienske råvarer og produkter, som du finder i dit lokale supermarked. Vi har skrevet en guide til italienske kvalitetsmærker: Hvad er DOP og IGP?

Clock Icon 30

MINUTTER

Person Icon 4

PERSONER

Italian Flag Icon Ukendt

OPRINDELSE

Ingredienser

Olivenolie. Vi anbefaler Marfugas klassiske olivenolie

Et bundt asparges

1 glas pesto. Her kan du med fordel bruge Italiens bedste pesto fra Alberti i Ligurien

500 g tagliatelle. Du kan også bruge andre typer pasta

4 stk kyllingebryst

1 frisk mozzarellaost

2 stk friske tomater

8-12 skiver pancetta. Du kan også bruge bacon

Soltørrede tomater. Prøv vores unikke soltørrede tomater i ekstra jomfruolivenolie fra Marfuga

Fremgangsmetode

Sådan gør du

1. Skær kyllingen halvt igennem fra den tykke side, så man putte fyldet i.

2. Put 1 stor tsk. pesto, 1 soltørret tomat og 1 skive mozzarella ind i kyllingen.

3. Pancettaen skal snøres rundt om kyllingen.

4. Kyllingen skal på grillen og grilles i cirka 7-8 min på hver side. Kan også tilberedes i ovnen ved 200 gr i ca. 20-25 min.

5. Steg asparges kort i olien, så smagen fremhæves.

6. Kog pastaen

7. Tilsæt pesto, asparges, mozzarella og tomat til pastaen – og rør det let sammen.

8. Server retten på tallerkener.