Rødkålssalat med appelsin og hasselnødder
Udgivet:
Frisk rødkålssalat til mange formål
Er det sæson for rødkål, er dette en dejlig frisk og smagfuld salat. Vi holder meget af den til kødretter, men den sprøde salat kan serveres til mange andre retter eller nydes til frokost.
Det er jo en salat, der kan varieres i det uendelige, men her er vores bud på rødkålssalat med appelsin og hasselnødder. Og så er det selvfølgelig vigtigt at bruge råvarer af god kvalitet. Der kan være stor forskel på at anvende autentiske italienske råvarer og produkter, som du finder i dit lokale supermarked. Vi har skrevet en lille guide til italienske kvalitetsmærker: Hvad er DOP og IGP?.
Gode tips, når du laver rødkålssalat
Vi foretrækker at frugt, grønt, olivenolie og æbleeddike er økologisk. Er der rødkålssalat til overs efter middagen, kan den med fordel gemmes i køleskabet i en lufttæt beholder. Salaten er nemlig også lækker dagen efter – så lav evt. en større portion og hav nem mad til næste dag.
Buon appetito.
MINUTTER
PERSONER
OPRINDELSE
Ingredienser