Nyhed: Lækre ferieboliger i Italien

Nyhed: Lækre ferieboliger i Italien

Udgivet:

Jeg har virkelig glædet mig til at dele denne nyhed med jer: Det Italienske Køkken har indledt et samarbejde med Local Living, som har specialiseret sig i udlejning af ferieboliger i Toscana, Umbrien, Sicilien, Piemonte og Ligurien. Og når jeg skriver “specialiseret”, så er det helt ned i de små detaljer, som i virkeligheden kan gøre den store forskel.

Hvis du er på udkig efter en lejebolig i Italien, så er det Local Livning du skal gå til. Det er Inge Gustafsson der står bag. Hun har efter mange års rejser tabt sit hjerte til skønne Italien. For som hun siger: “Det er oplevelsernes paradis – lige fra de skønne vine, den dejlige mad, det vidunderlige landskab og til den lokale, gæstfrie befolkning. Det er Local Living – helt tæt på!”

Hvad får jeg ud af det?

Helt konkret betyder samarbejdet, at du ved bestilling af en feriebolig hos Local Livning får et gavekort til Det Italienske Køkken på 10% af bestillingens værdi. Eksempel: Du lejer et hus i Toscana i en uge, som koster 9.000 kr. Ved bestilling modtager du et gavekort til Det Italienske Køkken på 900 kr.

Det eneste du skal gøre er at skrive til mig med det bookingnummer du har modtaget hos Local Living. Så sender jeg gavekortet til dig pr. email.

Vi planlægger også et større fælles event til næste år, hvor du som kunde hos Det Italienske Køkken naturligvis er inviteret. Men mere om det senere.

Book din rejse på localliving.dk

Hvad kan jeg eksempelvis bruge gavekortet til?

Det Italienske Køkken er fuld af spændende italienske specialiteter, som du ikke finder i dit lokale supermarked. Vi tilbyder blandt andet: