Kødboller i tomatsauce – hurtig, simpel og smagfuld
Udgivet:
Kødboller i tomatsauce
Kødboller i tomatsovs (tilberedt i ovn) - et nyt bud på den moderne klassiker. Vi deler ofte italienske egnsretter, men her får du en ret, som sandsynligvis stammer fra den italienske befolkningsdel i New York.
Vi synes særlig om denne ret fordi, at den er drøn nem og hurtig at lave. En simpel opskrift med få komponenter som passer ind i den travle hverdag. Og det kan faktisk være lidt af et projekt at lave en tomatsauce helt fra bunden, hvor den skal stå og simre i mange timer. Alt dette undgår du med denne opskrift, og så er resultatet overraskende godt.
Den perfekte fars
Man kan sagtens opnå saftige kødboller på trods af, at de bliver tilberedt i ovnen. Nøglen ligger i den gode fars, og her kan du tilføje noget friskrevet parmesan, som binder hele farsen sammen. Vi anbefaler desuden, at du bruger oksekød til dine kødboller. Du kan med fordel bruge hakket oksekød med en lidt højere fedtprocent, så dine kødboller bliver endnu mere saftige. Det er altid en god idé at smage farsen til med salt og peber. Du kan selvfølgelig ligeledes tilføje de krydderier, som du selv synes smager godt – her kan du både bruge friske og tørrede krydderier.
MINUTTER
PERSONER
OPRINDELSE
Ingredienser