Lasagnette med Penne og Datterino-tomater
Udgivet:
Velsmagende lasagnette for alle
Hvis du er en af dem, der synes, at hjemmelavet lasagne godt kan være en lidt omstændig omgang at producere, så er her en lækker genvej med en opskrift på en italiensk variant. Lasagnette har en anden tekstur men næsten den samme fantastiske smag som den klassiske lasagne. En stor fordel ved lasagnette er, at den er meget nemmere at lave – for du vender bare kødsaucen med den tørrede pennepasta og hælder bechamelsauce over hele retten, inden fadet skal i ovnen.
Som altid er det råvarerne, der løfter din ret – og her er det især de flåede Datterino-tomater, som bringer lasagnetten til nye højder. Datterino-tomaten er kraftig og krydret, og den kommer virkelig til udtryk her. Det er vigtigt, at du laver din egen bechamelsauce. Den smager flerfoldigt bedre end morney-saucen fra supermarkedet, og den er utrolig nem at lave.
MINUTTER
PERSONER
OPRINDELSE
Ingredienser