Tagliatelle med salsicciapølse
Udgivet:
Salsicciapølser og pasta i delikat ret
Salsicciapølser er små, tykke italienske pølser. De er fyldt med krydret, rå fars. Du kan blandt andet købe dem i Irma og i alle velassorterede slagtere. I denne ret bruger vi farsen fra pølserne. Du bestemmer selvfølgelig selv, hvilken pastatype du anvender, men tagliatelle er Det Italienske Køkkens valg til denne opskrift.
Som i alle andre simple italienske retter, er det de gode råvarer og de små detaljer der er afgørende. Råvarer fra øverste hylde finder du her på siden. Men også en detalje, som hvordan du koger pasta på den perfekte måde, har vi skrevet et blogindlæg om: Sådan koger du pasta perfekt.
Vi har inkluderet en video under fremgangsmetoden, som du kan følge med i, mens du laver mad. Det Italienske Køkken har også en YouTube-kanal med massere af god inspiration til dit køkken.
MINUTTER
PERSONER
OPRINDELSE
Ingredienser