Tomatsuppe med pasta – skøn italiensk opskrift
Udgivet:
En tomatsuppe med bid
Vi er blevet ret vild med tomatsuppe med pasta i Det italienske køkken. Og retten står ofte på menuen hos os, for den er både utrolig smagfuld og samtidig nem og hurtig at lave.
Du kan lave tomatsuppe på mange forskellige måder. Vi holder meget at lave den med vores smagfulde flåede tomater fra Syditalien, der virkelig smager af solmodne tomater. Særligt de berømte San Marzano DOP tomater, som hæver retten til et helt nye højder. Du kan selvfølgelig også bruge almindelige flåede tomater på dåse eller friske tomater.
Vi laver tomatsuppen med små pastarør, så der kommer lidt fylde til retten. Du kan også bruge andre pastatyper, men en suppepasta fungerer særligt godt i retter, som spises med ske.
Gode tips når du laver tomatsuppe med pasta
Når du hælder suppen op i tallerkenen, kan du evt. drysse hakket frisk basilikum i suppen.
Hæld lidt god olivenolie i suppen og riv Pecorino Romano eller parmesan ost over.
Du kan servere et godt brød til eller grissini. Vores populære opskrift på focaccia brød er helt oplagt.
MINUTTER
PERSONER
OPRINDELSE
Ingredienser