Risotto med kantareller - en delikatesse med smag af efterår
Udgivet:
Få en perfekt konsistens
Kalenderen lyver ikke: Efteråret er over os. Og det betyder blandt meget andet, at du lige nu kan købe de lækreste friske kantareller - hvis du da ikke har mod på selv at finde dem i naturen.
I Det Italienske Køkken fejrer vi også efterårets komme med at byde velkommen til en helt ny leverandør, nemlig Cascina Alberona. Det lille familiefirma ligger i Padova, ikke langt fra Po-sletten, som har Europas uden sammenligning bedste betingelser for at dyrke ris.
Grundingrediensen i denne opskrift er Cascina Alberonas superdelikate Arborio-ris, som har den perfekte konsistens til en lækker risotto. Men hvis du gerne vil slippe ekstra let fra risottoen på en travl hverdag, så kan du også få et fantastisk resultat med de færdige risottoblandinger fra Cascina Alberona. Vi har 4 forskellige slags, som du kan købe her.
MINUTTER
PERSONER
OPRINDELSE
Ingredienser