Fri fragt ved køb over 499 kr Man - Fre 09-12: (+45) 60 51 82 46
 Vi pakker i dag - bestil inden: 
093301s
 
Logo
Cart
Cart
Min kurv0,00 kr. 
Empty cart Ingen varer i kurven

Pasta med chili, soltørrede tomater & karamelliserede løg

Pasta med chili, soltørrede tomater & karamelliserede løg

En delikat spise med en rig og lang historie

Vi har de seneste uger bevæget os rundt i den lidt finere afdeling. Nu er det på tide at skifte kurs med en nem og jordnær ret. Til gengæld er smagen simpelthen himmelsk.

Første gang jeg stødte på kombinationen af karamelliserede løg og pasta, var naturligvis i Rom - på en af de utallige små restauranter, som byen har tusindvis af. Det var en fantastisk mundfuld, simpelthen.

Hjemme ved mine egne kødgryder har jeg forsøgt at tilføre retten noget umami ved hjælp af de soltørrede tomater, og det synes jeg virker fortræffeligt. Og prikken over i’et er som næsten altid den friskrevede Parmaggiano Reggiano.

NYHED!
Pasta Smagekasse

Få en fantastisk smagsoplevelse - hele 6
forskellige pasta
med forskellige smage

smagekasse
6 SLAGS PASTA!
25
Minutter
4
Personer
Rom
Oprindelse

Ingredienser

Spar 25% - lige nu på råvarer til opskriften

Tilbud gælder i begrænset periode

Se flere

Fremgangsmetode

Sådan gør du

  • Varm en pæn sjat olivenolie op på en pande og steg løgene til de har taget lidt farve. Det tager ca. 5-7 minutter.
  • Tilsæt lidt vand og nogle teskefulde balsamico og fortsæt stegningen i ca. 10 minutter. Tilsæt også lidt vand undervejs. På et tidspunkt er løgene gyldne og lækkert karamelliserede.
  • Kog pastaen i rigeligt vand. Læs her, hvordan du koger pasta perfekt.
  • Tilsæt hakket hvidløg, chili, oregano, soltørrede romater og San Marzano-tomater til løgblandingen, og lad det simre ca. 5 minutter. Husk og smag til med lidt salt.
  • Bland det hele sammen med pastaen og servér rygende varmt med friskrevet Parmaggiano Reggiano på toppen. Pynt gerne med en smule grønt.
ti-star-trustpilot-fti-star-trustpilot-fti-star-trustpilot-fti-star-trustpilot-fti-star-trustpilot-f
FREMRAGENDE
På basis af 85 bedømmelser