Fri fragt ved køb over 499 kr Man - Fre 09-12: (+45) 60 51 82 46
 Vi pakker i dag - bestil inden: 
093301s
 
Logo
Cart
Cart
Min kurv0,00 kr. 
Empty cart Ingen varer i kurven

Pasta med sommertrøffel og salviesmør

Pasta med sommertrøffel og salviesmør

En delikat spise med en rig og lang historie

Vi kan lige så godt indrømme det – vi er vilde med trøffelprodukter i Det Italienske Køkken. Smagen af sommertrøffel og salviesmør i en simpel pastaret er en fantastisk spise med masser af dybde og elegance. Det bedste ved opskriften er, udover smagen, at den kun tager 20 minutter at lave.

Sommertrøflen er en delikat spise med en rig og lang historie, som også er fyldt med mystik. Trøfler er første gang nævnt for mere end 4000 år siden og blev for alvor populariseret under renæssancen, hvor kongen, Frans 1. af Frankrig, udmærkede og ærede den knoldformede svamp som en delikatesse for adelsfolk. I flere tusinde år kunne man ikke forstå, hvordan trøfler blev til og ligeledes om de overhovedet kunne dyrkes. Men det lykkedes faktisk at kultivere den underjordiske svamp i starten 1800-tallet.

I dag er trøfler mere tilgængelige. Her i Det Italienske Køkken har vi en del forskellige trøffelspecialiteter, som vi har håndplukket fra italienske familievirksomheder. Vi har blandt andet produkter fra Pagnani Tartufi, der anvender familiens hund til at opspore trøflerne.

Husk at brug gode råvarer af høj kvalitet – det er forskellen på et godt og et fantastisk måltid.

NYHED!
Pasta Smagekasse

Få en fantastisk smagsoplevelse - hele 6
forskellige pasta
med forskellige smage

smagekasse
6 SLAGS PASTA!
15
Minutter
4
Personer
Sicilien
Oprindelse

Ingredienser

Mangler du ingredienser?

Se flere

Fremgangsmetode

Sådan gør du

  • Først sætter du vand over til din pasta. Er du i tvivl om, hvordan du koger den helt perfekte al dente pasta, så kan du finde vores guide til formålet her
  • Mens din pasta tilberedes, skal du forberede salviesmøren. Vi gør brug af et lille trick, som hæver din smørsauce til nye højder. Kom dit smør i en gryde og smelt det på middel varme. Når smørret begynder at smelte kommes 1,5 spsk. ekstra jomfru olivenolie i. Det giver både en ekstra smagsdimension men gør også, at smørret ikke branker så let
  • Tilsæt hvidløg og salvieblade og steg i smørblandingen i 2 minutter. Du bør altid lige give dine hvidløg et enkelt slag med håndfladen eller bladet på din kniv - det frigiver olier og smag.
  • Dræn din pasta. Tag salvieblade og hvidløg op af smørsaucen og tilsæt pasta og parmesan.
  • Rør hurtigt rundt i gryden og få indarbejdet parmesan, salviesmør og pastaen med hinanden. Smag til med lidt salt og peber.
  • Hak dine drænede sommertrøfler grov, så de bibeholder noget tekstur (eller riv hele sommertrøfler). Anret pastaen på en tallerken, drys de hakkede trøfler henover og top med revet parmesan og lidt friskkværnet sort peber.
ti-star-trustpilot-fti-star-trustpilot-fti-star-trustpilot-fti-star-trustpilot-fti-star-trustpilot-f
FREMRAGENDE
På basis af 85 bedømmelser