Lasagne med svampe, belugalinser & hasselnødder
Udgivet:
Altid et stensikkert hit
Lasagne er en all time-klassiker i det italienske køkken. Den klassiske traditionelle lasagne er altid et stensikkert hit - men jeg ynder at lave masser af variationer over den.
Også gerne helt uden kød, som denne opskrift er et eksempel på. Lasagnen indeholder svampe, som tilfører retten masser af umami. Og linserne giver lasagnen et dejligt skud protein. Så selv i familier med store teenagebørn, er der mæthedsgaranti med denne ret. Husk også balsamicoen. Ligesom som med svampe, kan balsamico virkelig være med til at højne smagen i næsten enhver ret.
Hasselnødderne som topping (og som erstatning for de tomme kalorier som rasp fx er) er lidt af en genialitet. Det smager forrygende og er virkelig med til at give retten tyngde og mæthed. Og husk, at vi her i Det Italienske Køkken har verdens bedste hasselnødder.
MINUTTER
PERSONER
OPRINDELSE
Ingredienser