Penne Pasta med Tomat og Basilikum - let & aromatisk
Udgivet:
En smagsoplevelse med Penne, Tomater, Basilikum og Ost
Penne pasta er en type af italiensk pasta, der består af rørformede pasta med spidserne afskåret. Pastaen er ofte lavet af durumhvedemel og vand, og kan findes i mange forskellige størrelser. Pastatypen blev opkaldt efter den italienske by af samme navn, da det var her, at pastaen først blev lavet. Penne pasta er siden blevet særligt populær i USA men også i mange andre lande over hele verden. Som altid anbefaler vi, at du anvender en kvalitetspasta for det bedste resultat. Her på Det Italienske Køkken har vi en fantastisk penne pasta fra familien Fratini, som slet ikke kan sammenlignes med dén, som du finder i supermarkederne.
Penne pasta med friske cherrytomater og basilikum er utrolig let at lave. Denne opskrift er en hyldest til de enkle og smagfulde ingredienser, der er i sæson i Italien. Tomaterne og basilikum er kombineret med en basilikumolie, som fremhæver en frisk smag. Brug godt med parmesan i opskriften og server eventuelt med et let glas hvidvin.
MINUTTER
PERSONER
OPRINDELSE
Ingredienser