Trøffelpasta med svampe og fløde
Udgivet:
Cremet trøffelpasta med svampe
Det er ingen hemmelighed: I Det italienske køkken er vi ret vilde med trøfler. Her får du et bud på en af vores favorit trøffelpasta-retter. Trøffelpasta med svampe og fløde er en ganske enkel ret, men alligevel utrolig smagfuld. Den er hurtig at lave og plejer at skabe begejstring hos trøffel-elskere. Og ja, så er det en pastaret, der tit er på menuen hos os. Vi bruger gerne en trøffelpasta, men du kan selvfølgelig også bruge en almindelig pasta, når du laver retten.
Gode tips til at lave trøffelpasta med svampe og fløde perfekt
Inden servering: Hæld nogle dråber trøffelolie over pastaen - eller riv noget frisk trøffel over, hvis du har det. Riv Pecorino Romano eller parmasan over pastaen. Retten skal serveres varm og spises straks.
Hvis du vil have et par brugbare tips om pasta kogning, så læs vores blogindlæg: Sådan koger du pasta perfekt.
MINUTTER
PERSONER
OPRINDELSE
Ingredienser